Blocurile din Sectorul 3 vor fi reabilitate termic. Robert Negoiță se întâlnește astăzi cu președinții asociațiilor de proprietari

15 feb. 2022
784 afișări
Blocurile din Sectorul 3 vor fi reabilitate termic. Robert Negoiță se întâlnește astăzi cu președinții asociațiilor de proprietari
Schimbări mari în București din aprilie: noi sensuri unice în centru și nu numai, benzi pentru STB, piste de biciclete. Promisiuni de trafic mai lejer | Sursă foto: Facebook-Primaria Sectorului 3

Astăzi, 15 februarie, va avea loc întâlnirea primarului Rober Negoiță cu președinții asociațiilor de locatari, pentru a discuta detaliile și pentru a răspunde nelămuririlor avute de aceștia în ceea ce privește proiectul de reabilitare termică pentru blocurile din Sectorul 3.

Reabilitare termică pentru blocurile din Sectorul 3

În data de 13, ianuarie, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț important în atenția Asociațiilor de Proprietari. Blocurile din Sectorul 3 vor fi reabilitate termic, prin intermediul unui program de finanțare ce face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astăzi, 15 februarie, Robert Negoiță se va întâlnii cu președinții asociațiilor de proprietari. Întâlnirea va avea loc la ora 17:00, la Cinema Gloria aflat pe aleea Bucovina numărul 6. În cadrul acesteia se va dezbate pe larg acest program de finanțare. Cei interesați pot adresa toate întrebările pe le au. Termenul pentru depunerea a cererii și a documentelor necesare finanțării este 1 martie 2022, inclusiv.

Ce documente trebuie depuse pentru a obține finanțarea

Pentru a obținea această finanțare președinții asociațiilor de proprietari trebuie să depună următoarele documente:

  • Hotărârea Adunării Generale a Asociației de Proprietari de intrare în program.
  • Tabelul cu semnături care să conțină:
    • Numărul apartamentelor ai căror proprietari sunt de acord cu lucrările (cel puțin 2/3 din totalul de proprietari).
    • Numărul apartamentelor ai cără proprietari sunt de acord cu realizarea de lucrări în interiorul apartamentelor (este necesar ca 100% din proprietari să fie de acord).
    • Numărul apartamentelor destinate locuirii ce se află în proprietatea persoanelor juridice, a solicitantului sau a autorităților publice, ai căror proprietari sunt de acord cu lucrările (este necesar ca 100% din proprietari să fie de acord).
    • Numărul apartamentelor cu destinația de spații comerciale sau alte destinație decât cea de locuință, aflate în proprietatea persoanelor fizice, juridice, a solicitantului sau a autorităților publice, ai căror proprietari sunt de acord cu lucrările (este necesar ca 100% din proprietari să fie de acord).

Acest program de finanțare nu presupune nici un fel de cofinanțare. Astfel că cetățenii sau asociația de proprietari nu vor avea nici 1 leu de plată. În ceea ce privește principiul conform căruia se vor onora cererile acesta va fi „primul venit, primul servit”.

Cookies