Blocul din București cu mega-sistem de securitate: două pisici, care veghează scara nonstop. Sperăm ca locatarii să n-ajungă în Iad fiindcă au mâțe-bodyguarzi😜

30 mai 2023
9343 Afișari
Blocul din București cu mega-sistem de securitate: două pisici, care veghează scara nonstop. Sperăm ca locatarii să n-ajungă în Iad fiindcă au mâțe-bodyguarzi😜
Blocul din București cu mega-sistem de securitate: două pisici, care veghează scara nonstop. Sperăm ca locatarii să n-ajungă în Iad fiindcă au mâțe-bodyguarzi😜. Sursa foto: Instagram/ Scară, frumos

Articol susținut de The Vets.

Două pisici au luat locul paznicilor și s-au așezat în fața unei scări de bloc din Sectorul 1, pentru a decide cine intră și cine iese din clădire.

„BGS puternic dezvoltat”

În Sectorul 1 există o scară de bloc în care nu poți să intri fără accesul pisicilor. Acestea stau ca bodyguarzii la ușă și îi analizează cu atenție pe toți bucureștenii care vor să intre. Probabil nici cei care vor să iasă din bloc nu sunt scutiți de privirile felinelor.

Scara bine păzită se află pe Strada Prunaru, din Sectorul 1 al Capitalei. Acolo sunt două buturugi pe care pisicile se urcă și privesc.

Cele două feline au fost surprinse și fotografiate de către un bucureștean și, ulterior, postate pe pagina de Instagram „Scară, frumos”. În imagine, o pisică pare mai dură, iar cealaltă mai blândă. Tocmai din această cauză, o internaută a spus că pisicile joacă rolul polițistului bun și rolul polițistului rău:

Polițistul bun, polițistul rău” a scris M. P.

O altă internaută a comparat cele două pisici cu niște statui cu lei, care se mai întâlnesc la porțile unor case.

Statui cu lei” a spus A. M.

Pisicile au devenit cunoscute pe Instagram. Postarea a strâns peste 3.000 de aprecieri, iar câțiva internauți au adăugat și comentarii. Majoritatea s-au amuzat pe seama situației neobișnuite.

Câteva dintre comentariile internauților

  • „BGS puternic dezvoltat” – C.
  • „Gardienii” – A. K.
  • „Nimeni nu trece de bodyguarzi.” – I. P.
  • „Consiliul îți va decide soarta.” – D. A.

Un preot a spus că persoanele care dețin pisică vor ajunge în iad

Un preot ortodox a transmis pe Facebook un mesaj îmmpotriva deținătorilor de pisici, spunând că „Animalul a ajuns să substituie omul”.

Preotul a mai spus și că „Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad” și că stăpânii ar trebui să aleagă: „Ori pisica, ori Hristos”.

Ce a spus un preot ortodox despre persoanele care dețin pisici ca animale de companie
Ce a spus un preot ortodox despre persoanele care dețin pisici ca animale de companie. Sursa foto: Facebook/ Întreabă un preot ortodox

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies