ARHIVA B365

Blocaj pe DN1, pe sensul de întoarcere spre București

Circulaţia pe drumul naţional 1 se desfăşoară cu dificultate, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti circulându-se în coloană.

Astfel, conform datelor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Prahova, coloana de maşini se întinde între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe acest tronson al DN 1 circulându-se cu viteză redusă, însă fără a exista blocaje în trafic. Carosabilul este umed, dar neacoperit de zăpadă.

Un număr de 20 de poliţişti de la Poliţia Rutieră Prahova acţionează pe DN 1, la Buşteni, Sinaia şi Comarnic, pentru fluidizarea circulaţiei.

Pe sensul de urcare către munte pe Valea Prahovei traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

Mii de turişti care au petrecut vacanţa de Crăciun sau weekend-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov se îndreaptă spre Ploieşti şi Bucureşti, duminică după-amiază.

În condiţiile în care drumul este foarte aglomerat, Poliţia recomandă şoferilor ca rută alternativă DN 1 A, care face legătura între Braşov şi Ploieşti pe ruta Săcele – Cheia – Vălenii de Munte. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button