Bloc nou, versus bloc vechi: Superoferte dacă închizi ochii la anul de construcție

de:
19 mart. 2014
0 Afișari
Bloc nou, versus bloc vechi: Superoferte dacă închizi ochii la anul de construcție

În zona Apărătorii Patriei, o garsonieră nou-construită, de 29 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 18.000 de euro. Locuința este situată la demisolul unui bloc cu cinci etaje finalizat anul trecut. În zona Armenească însă, în apropiere de Piața Universității, o locuință monocamerală din anul 1948 poate fi achiziționată cu 12.500 de euro. Aceasta are o suprafață utilă de 31 de metri pătrați și este situată la etajul unu din doi, scrie imobiliare.ro.

Tot în sudul Capitalei, în apropierea stației de metrou Dimitrie Leonida, o unitate locativă cu două camere, finalizată chiar anul acesta, este scoasă la vânzare pentru 29.000 de euro. Locuința este situată la parterul unui bloc cu două etaje și dispune de 45 de metri pătrați utili. Pe de altă parte, în zona Brâncoveanu, un apartament confort 2 de 38 de metri pătrați utili are un preț cerut de 24.500 de euro. Acesta este situat la etajul zece din zece al unui bloc ridicat în anul 1973.

În zona Olteniței, o locuință tricamerală finalizată anul trecut are un preț cerut de 29.000 de euro. Aceasta este situată la demisolul unui bloc cu trei etaje și ocupă 47 de metri pătrați utili. Spre comparație, în apropiere de Piața Unirii, zona Regina Maria, un apartament construit în anul 1901 este listat pe portal la un preț de 34.000 de euro, pentru o suprafață utilă de aproximativ 67 de metri pătrați.

Cookies