LA MINE-N CARTIER

Bloc de locuinţe cu 25 de etaje lângă albia Lacului Văcăreşti

Blocul turn va fi construit pe strada Povestei din Sectorul 4. Clădirea va avea o suprafaţă maximă construită la sol de  2.980 de metri pătraţi. În plus, vor fi amenajate alei pe o suprafaţă de 1.013 metri pătraţi şi spaţii verzi pe 2350 metri pătraţi.

Pentru a putea începe construcţia, Planul Urbanistic Zonal aferent proiectului va trebui aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. PUZ-ul se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi.

În aceeaşi şedinţă, consilierii generali vor trebui să voteze şi asupra unui proiect privind construcţia unui turn cu 30 de etaje pe Șoseaua Pipera. Noua clădire va fi în principal una de birouri. Este posibil însă, ca la ultimele niveluri să fie construite şi apartamente. De asemenea, construcţia va avea şi patru niveluri în subsol, unde vor fi amenajate aproximativ 330 de locuri de parcare.

Imobilul va avea o suprafaţă construită de de 3.495 metri pătraţi, în jurul acestuia urmând a fi amenajate alei pe o suprafaţă de 1332 metri pătraţi şi spaţii verzi pe 1883 metri pătraţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button