ȘTIRI

Blind date cu un film: Bucureștenii, invitați la cinema Elivira Popescu, la un film-surpriză

Regulile serii, transmise de organizatori:

1. Ia-ţi doza de curaj necesară şi mergi la cinema Elvira Popescu în data de 18 februarie, de la ora 19:00.
2. Filmul care urmează să fie vizionat nu o să fie divulgat. Prin urmare, curiozităţile trebuiesc ţinute în frâu. Organizatorii sunt secretoşi tocmai pentru a păstra farmecul jocului. Îţi dăm doar un singur pont: pelicula este o excelentă poveste de dragoste, o poveste cu scântei, pasională, duioasă și marcantă, în limba franceză.

3. Înainte de a începe filmul, provocarea blind date va fi adresată spectatorilor, aşa că ţine-ţi degetele încrucişate dacă vrei să atragi norocul de partea ta. Doi dintre participanţi care nu se cunosc vor fi trimiși împreună la un ceai. Prin tragere la sorţi, aceștia vor câştiga o seară aromată cu ceai Ginger Kiss şi prăjituri delicioase la Ceainăria La un Ceai.

4. Bucură-te de film chiar dacă nu te-ai informat în prealabil despre sinopsis, care este formată distribuţia, cine este regizorul. E doar un blind date!

Tariful întreg pentru un bilet este 15 lei, iar studenţii şi posesorii cardului Culture pot achiziţiona bilete la 10 lei. De asemenea, se pot rezerva bilete şi prin Eventbook. Cinematograful Elvira Popescu se află pe Bulevardul Dacia, nr.77, aproape de Piaţa Romană.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button