Blănoșii de la ASPA se strâng în parcarea hipermarketului Cora Lujerului. Bucureștenii sunt așteptați la un nou târg de adopții în weekendul 17-18 iunie

16 iun. 2023
248 afișări
Blănoșii de la ASPA se strâng în parcarea hipermarketului Cora Lujerului. Bucureștenii sunt așteptați la un nou târg de adopții în weekendul 17-18 iunie
Blănoșii de la ASPA se strâng în parcarea hipermarketului Cora Lujerului. Bucureștenii sunt așteptați la un nou târg de adopții în weekendul 17-18 iunie | Sursă foto: Facebook-ASPA

Iubitorii de animale de companie sunt așteptați și în acest weekend la un târg de adopții organizat în București de către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Micuții blănoși îi vor aștepta pe doritori la Cora Lujerului.

ASPA organizează un nou târg de adopții în București

Târgul de adopții din acest weekend va fi organizat în parcarea hipermarketului Cora Lujerului, din Capitală. ASPA a ales această locația la invitația oferită de către organizației Big Hearts Society.

Bucureștenii care se află în căutarea unu prieten cu blană sunt așteptați la târg, pentru a face cunoștință cu patrupezii iubitori. În cazul în care vă îndrăgostiți de unul dintre căței și decideți să îl luați acasă, cu atât mai bine.

Târgul de adopții ASPA ca avea loc atât sâmbătă, 17 iunie 2023, cât și duminică 18 iunie 2023, între orele 11:00-17:00.

Veți avea ocazia de a interacționa cu o parte din cățeii ASPA și de a afla mai multe despre nevoile și personalitatea fiecărui patruped prezent la eveniment. De asemenea, specialiștii din domeniul veterinar care vor fi prezenți vă pot oferi sfaturi utile.

Cei care decis să ia acasă un cățeluș vor primii mai multe cadouri pentru patrupezi, dar și pentru ei. Iată care sunt acestea:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România,
  • Recompense de la Pedigree Romania,
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club,
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar,
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil și un card încărcat cu 20 de lei de la Starbucks,
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică și o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Adopțiile sunt gratuite, iar cățelușii din centrele APSA sunt micpocipați, deparazitați intern și extern și vaccinați. În cazul în care animalul este ajuns la maturitate, acesta este și sterilizat.

Cookies