Blaga nu poate să voteze

de:
09 dec. 2012
0 Afișari
Blaga nu poate să voteze

Președintele PDL Vasile Blaga este împiedicat să-și exercite dreptul la vot la Sânnicolau Mare, unde și-a depus candidatura pentru un loc în Senat, din cauza viscolului. Maşina în care se afla liderul PDL a rămas blocată pe drumul dintre Timişoara şi Sânnicolau din cauza nămeţilor, făcând până la urmă cale întoarsă, informează Realitatea TV.

Blaga a plecat în jurul orei 8.30 din Timișoara, dar a fost nevoit să se întoarcă din drum pentru că nu poate reuși să ajungă la Sânnicolau, nici cu o mașină de teren. Drumul de la Timișoara la Sânnicolau Mare este acoperit de troieni de zăpadă pe ambele benzi de circulație, iar stratul de zăpadă ajunge, în anumite zone și la 2 metri înălțime.

„Ninge puternic dar eu ii rog pe români să mergă la vot. Până la urmă îşi aleg viitorul. Au mai rămas puţine secţii închise. La momenul asta sunt 26 închise din 200. E greu, dar oamenii pot merge la vot”, a precizat Vasile Blaga, la România TV, când se îndrepta către secția de votare la care este arondat.

Drumul care leagă Timişoara de Cenad şi care traversează Sânnicolau Mare este blocat din cauza zăpezii şi a viscolului. În cazul în care drumul nu va fi deszăpezit în timp util, liderul democrat-liberal va vota cel mai probabil în oraşul Deta.

Cookies