Blaga, după condamnarea lui Cristian Poteraş: Conform Statutului, este radiat din partid

de:
22 mai 2015
0 Afișari
Blaga, după condamnarea lui Cristian Poteraş: Conform Statutului, este radiat din partid

Întrebat dacă s-ar fi așteptat la o decizie de condamnare definitivă la opt ani de închisoare în cazul lui Poteraș după ce în primă instanță acesta fusese achitat în același dosar, Blaga a răspuns: „Eu nu comentez deciziile justiției. Totuși, mi se pare o foarte mare diferență în privința deciziilor instanțelor, de la achitare la opt ani de zile este foarte mult, dar, asta e viața”.

Copreședintele PNL a participat vineri, la sediul formațiunii, la o ședință informală a liderilor vechiului PDL pregătitoare înaintea reuniunii Consiliului Național al PNL de sâmbătă, de la Pitești, unde a declarat că Poteraş a fost radiat din rândul membrilor de partid. „Dânsul s-a autosuspendat din partid acum câteva luni de zile. Acuma, conform Statutului, este radiat din rândul membrilor de partid. Îmi pare rău pentru el, dar asta e viața”, a declarat copreședintele PNL, care a negat că ar mai fi păstrat legătura cu Poteraș în ultima perioadă, scrie Agerpres.

Fostul primar al sectorului 6 al Capitalei Cristian Poteraș a fost condamnat definitiv vineri de magistrații Curții de Apel București la 8 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată și continuată, într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din București. Mai multe detalii despre anchetă şi declaraţiile martorilor în dosar AICI.

Cookies