Blacky, un cățel cumințel care se plimbă cu autobuzul 304 și coboară la pod Băneasa. Ori s-a rătăcit prin București, ori speră să-l adopte vreun călător STB

17 mai 2024
22445 afișări
Blacky, un cățel cumințel care se plimbă cu autobuzul 304 și coboară la pod Băneasa. Ori s-a rătăcit prin București, ori speră să-l adopte vreun călător STB
Blacky, un cățel cumințel care se plimbă cu autobuzul 304 și coboară la pod Băneasa. Ori s-a rătăcit prin București, ori speră să-l adopte vreun călător STB | Surse foto: Câini pierduți - București/Facebook

Un cățel cumințel s-a plimbat cu autobuzul 304, apoi a coborât la Băneasa. Nu se știe dacă îl caută cineva, dar dacă este așa, informațiile publicate pe Facebook pot ajuta la găsirea blănosului.

Cățel cumințel care se plimbă cu autobuzul

Și patrupezii mai folosesc mijloacele de transport în comun. Pe grupul de Facebook „Câini pierduți – București” a fost publicată o postare care atrage atenția. Un membru al grupului a postat, în mod anonim, mai multe informații despre un blănos care s-a aflat într-un autobuz.

Mai exact, este precizat autobuzul 304. Un cățel, Blacky, s-a plimbat cu mijlocul de transport în comun, apoi a coborât în zona Băneasa. Autorul anonim al postări anunță că blănosul poate fi găsit în zona podului Băneasa.

În textul publicat pe rețeaua de scocializare, aflăm că animăluțul este dezorientat.

Acest câine s-a aflat în autobuzul 304, conborât la Băneasa. Dacă îl caută cineva, îl găsește în zona pod Băneasa. Este foarte dezorientat.

Textul postării este însoțit de două poze care surprind cățelul. Acesta stă în autobuz, așezat în fața ușii. Blana sa este în întregime neagră și nu are zgardă.

Rețelele de socializare sunt de ajutor pentru stăpânii de animale

Pozele publicate și textul cu informații poate fi foarte folositor. Rețelele de socializare sunt de mare ajutor când vine vorba de animăluțe pierdute sau fără stăpâni. În cazul în care blănoșii au stăpâni, aceștia pot să găsească informații utile, care să ajute la îngrijirea corespunzătoare a acestora.

Multe grupuri au apărut pe Facebook, acestea fiind special create pentru animăluțele pierdute sau pentru cele care își caută o familie iubitoare. De cele mai multe ori, membrii acestor comunități sunt extrem de implicați când vine vorba de strângerea de informații despre tot felul de animale de companie pierdute, cum ar fi: câini, pisici, papagali etc.

Te-ar putea interesa și:

Cookies