Blackhat: The Code Whisperer

de:
29 ian. 2015
0 afișări
Blackhat: The Code Whisperer

Blackhat: The Code Whisperer: Cât despre poveste…numai dacă încerc să mă gândesc la scenariu şi deja IQ înseamnă doar 2 litere alăturate fără nicio noimă. O să încerc totuşi să trasez intriga. Cum au reuşit producătorii să facă totul şi mai prost se poate descoperi doar la vizionare, deşi nu o recomand nimanui.

Hackerul A poate să intre în orice server, poate să distrugă reactoare, poate să modifice cotaţiile la burse…poate orice. Dar ca să fie totul mai complicat, inutil, pune la cale un plan diabolic prin care să distrugă nişte pompe, să fure nişte bani şi, după aceea, să mai distrugă nişte pompe ca să mai fure niste bani. Ideea este ceva de genul: în faţa mea e o geantă cu bani…nu o iau. Mă duc până la Piteşti ca să fac rost de o maşină, cu maşina mă duc până la Constanţa, la Constanţa cumpăr un briceag după care mă întorc la Bucureşti şi cu briceagul tai valiza în două că mi-era lene să o car pe toată.

Cum să te lupţi împotriva unui asemenea geniu? Dupa principiul, cui pe cui se scoate, te duci la Hackerul B, care zace în puşcărie, şi îi zici…pleacă în lume şi găseşte-l pe Hackerul A şi, dacă îl gaseşti, poţi să pleci în lume. Hmmmm.

Totul durează vreo 2 ore şi un sfert şi, după multe multe plânsete (ale mele), se termină. Filmul este îngrozitor de prost şi, lăsând la o parte efectele speciale cu biţii care aleargă jucăuşi prin fibra optică, singura porţiune optimistă din film de altfel, ai parte de-a lungul lui numai de dramă cibernetică la cel mai pueril nivel. Punctul culminat este cel cu revistele şi şurebelniţele şi, în rest, refuz să-mi mai aduc aminte de ceva.

Vorbeam la început despre speranţă. Filmul ăsta te face să speri … să speri că mai jos de atât nu se poate ajunge şi că, de acum încolo, nu vom mai putea merge decât în sus. Sper şi eu că publicul va taxa producţii de acest tip şi, cumva, filme ca acesta nu vor mai putea să apară vreodată pe ecrane.
Nu recomand nimănui acest film…cu atât mai puţin fanelor lui Thor care vor trece printr-un duş rece în momentul în care vor vedea în ce film a aceptat să joace sau ce-o face el acolo.

Nota: 2 din 10

 Blackhat: The Code Whisperer:

Cookies