ARHIVA B365

BLACK FRIDAY LA IKEA: Ce REDUCERI pregătește IKEA de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY LA IKEA: Ce REDUCERI pregătește IKEA de BLACK FRIDAY Magazinul IKEA din zona comercială Băneasa pregătește oferte speciale cu ocazia Black Friday, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie. Lista produselor reduse va fi publicată pe website-ul companiei cu câteva zile înainte de Black Friday”, spun aceștia.

Anul trecut, magazinul IKEA s-a alăturat campaniei de reduceri de Black Friday, o serie de produse fiind reduse chiar și cu 50%. „Ne pregătim pentru finele lui noiembrie, când ne vom surprinde clienții cu prețuri tăiate și la jumătate, așa cum s-a întâmplat anul trecut”, susține unul dintre angajații magazinului.

BLACK FRIDAY LA IKEA: Ce REDUCERI pregătește IKEA de BLACK FRIDAY

Retailerul, controlat de miliardarul suedez Ingvar Kamprad (88 de ani), a înregistrat vânzări totale de circa 106 mil. euro la magazinul din Băneasa, în perioada 1 septembrie 2013 – 31 august 2014, în creştere cu 6,45% faţă de perioada similară a anului trecut.

Unitatea IKEA din România a vândut 13.258.148 de produse. Pragul magazinului a fost trecut de 3.232.810 de persoane, cu 30.820 mai multe față de anul precedent. Dintre produsele vândute de IKEA în Băneasa, 60% au fost obiecte de mobilier, iar 40% accesorii și decorațiuni.

 

BLACK FRIDAY LA IKEA: Ce REDUCERI pregătește IKEA de BLACK FRIDAY


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button