ARHIVA B365

BLACK FRIDAY la cel.ro – trei zile de reduceri

BLACK FRIDAY: CEL.ro anunță reduceri de până la 95%. Iată ce comunică retailerul – „Eforturile derulate pe o perioade de sase luni pentru pregatirea acestui eveniment, au permis CEL.ro reducerea semnificativa a preturilor, acestea ajungand si la discount-uri de pana la 95%, unele produse putand sa fie achizitionate chiar si cu 1 leu. Anul acesta magazinul online si-a dublat capacitatea de depozitare special pentru acest eveniment.
In perioada de Black Friday toate comenzile se vor face exclusiv online, linia telefonica fiind inchisa in aceste zile. Pentru a eficientiza si a creste posibilitatile de procesare si fluidizare a fluxului de comenzi, livrarile se vor realiza prin intermediul firmelor de curierat partenere, iar showroom-ul va fi inchis publicului larg in timpul weekendului de Black Friday.
CEL.ro anunta in premiera ca preturile la smartphone-uri vor începe de la 169 RON, televizoarele vor avea discount-uri de peste 1000 lei, iar la parfumuri reducerea va depasi si 60%.
Laptop-urile vor putea fi achizitionate si cu 1500 lei mai putin iar ofertele de electrocasnice vor fi vedetele acestui eveniment la CEL.ro cu preturi incepand de la 29 de lei. Produsele de ingrijire personala vor avea si ele preturi începând de la 29 de lei.
Reduceri considerabile vor fi oferite si in sectiunile de componente PC dar si la produse pentru mama si copil.
Ca urmare a cresterii puternice a vanzarilor retailer-ului online in anul 2015 precum si a ofertelor deosebite pregatite pentru Black Friday, CEL.ro va avea vanzari de peste 6 mil euro in perioada campaniei, estimeaza Tiberiu Pop, CEO al magazinului online.
CEL.ro este principalul retailer Electro-IT din Romania cu operatiuni preponderent online si cu actionariat 100% romanesc, avand vanzari de peste 35 de milioane de euro in anul 2014.”

BLACK FRIDAY


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button