Black Friday în București. Ce oferte au două mari mall-uri din Capitală: Promenada și Mega Mall (P)  

10 nov. 2021
241 afișări
Black Friday în București. Ce oferte au două mari mall-uri din Capitală: Promenada și Mega Mall (P)  
Black Friday în București. Ce oferte au două mari mall-uri din Capitală: Promenada și Mega Mall  

Black Friday e perioada aceea din an în care care ori cumpărăm, în sfârșit, lucruri care ne trebuie sau pe care am pus ochii de mai multă vreme, dar n-aveam bani și acum chiar sunt la preț redus, fie cumpărm chestii de care chiar n-aveam nicio nevoie, dar chiar nu ai cum să nu cumperi, că prea au preț redus. Pentru situația de Black Friday în București - să ne uităm puțin la cum arată reducerile la două mari mall-uri.

Genți, pantofi, frigidere, anvelope, o fustică pentru ea, ba nu, o cămașă pentru el, televizoare, laptopuri, ceasuri și/sau bijuterii, dulapuri și jucării – practic, orice are un preț poate avea, de Black Friday, un preț redus, unul foarte redus sau, de ce nu, cu-adevărat spectaculos redus.

Dacă ați obosit deja de periat internetul în căutare de oferte de Black Friday, dacă ați pus deja în coșuri virtuale primele 8890 de produse, poate vreți să dăm împreună o tură prin mall-uri din București, să vedem cum stau reducerile aici.

Cum arată Black Friday la mall-uri în București

Ne-am oprit acum puțin la ideea de la Promenada și Mega Mall: reduceri de prețuri de până la 80%, premii și extra beneficii pentru toți utilizatorii aplicației SPOT

Campania de reduceri începe vineri, pe 12 noiembrie, și durează până pe 21 noiembrie. 

Pe lângă reducerile din magazinele partenere, în weekendul acesta (adică în weekendul 12 – 14 noiembrie), cine folosește aplicația SPOT beneficiază, în plus, de 10% discount când cumpără gift vouchere, de 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație vor intra automat în tragerea la sorți pentru premii.

Care sunt, mai exact, extra beneficiile SPOT de Black Friday

Utilizatorii aplicației SPOT au ocazia să profite de această perioadă de reduceri din magazine și să acceseze extra beneficii și premii:

  • Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, aceștia vor putea achiziționa gift vouchere cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.
  • Fiecare bon de cumpărături scanat doar în perioada 12 – 14 noiembrie le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense. 
Black Friday Mega Mall București
Black Friday Mega Mall București

Beneficii de Black Friday: tombole cu super premii la shopping, doar pentru utilizatorii SPOT

  • La Mega Mall, toți cei care au scanat în aplicația SPOT bonuri de minimum 200 lei, în perioada 12 – 21 noiembrie,  intră automat în tombolă, și pot câștiga premii precum Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Electric Scooter Essential și Mi Air Purifier Pro.
  • Toți cei care fac shopping la Promenada Mall și scanează în aplicație bonuri de minimum 200 lei, până la finalul campaniei, intră automat în tombola cu premii precum telefoane SAMSUNG Galaxy Z Flip 5G, ceasuri Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic sau premii de 1000 lei în vouchere de cumpărături Promenada Mall.

Reduceri de până la 80% de Black Friday la Mega Mall și Promenada Mall

Black Friday în București. Ce oferte au două mari mall-uri din Capitală: Promenada și Mega Mall  
Mega Mall București. Sursa foto: nepirockcastle.com

Printre cele mai spectaculoase reduceri de Black Friday anunțate de Mega Mall se numără cele de la brandurile de îmbrăcăminte sport: Under Armour, Sport Vision, Buzz, Nike, Various Brands și Intersport au pregătit reduceri între 50% și 70%. 

De asemenea, sunt  reduceri de până la 70% la jucăriile Noriel,de până la 50% în magazinul Pro Beauty Shop și de prețuri mai mici cu până la 30% la Sephora și până la 20% discount la Douglas. 

Black Friday în București. Ce oferte au două mari mall-uri din Capitală: Promenada și Mega Mall  
Promenada Mall București. Sursa foto: nepirockcastle.com

Și la “magazinele de ochelari” din Promenada și Mega Mall sunt reduceri:   Optiblu și Optiplaza: sunt preșuri cu până la 80% mai mici la o multitudine de produse. Dacă  vreți încălțări, Deichmann și Il Passo au reduceri de până la 50%, respectiv 70%

Black Friday la Promenada Mall
Black Friday la Promenada Mall

La Promenada Mall, reducerile din în perioada 12 – 14 noiembrie arată astfel:

  • până la 80% la NISSA
  • reduceri de până la 50% la genți și accesorii Coccinelle 
  • discounturi de până la 30% la lenjeria intimă marca Triumph.
  • reduceri de până la 30% la Sephora și NALA și de până la 20% la Douglas. 
  • LEGO a pregătit discounturi de până la 30% la seturi selecționate, jucăriile, îmbrăcămintea și articolele pentru copii au reduceri de până la 50% la Smyk, iar Noriel anunță reduceri de până la 70%.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează

SPOT este o aplicație de recompensare a clienților loiali din Mega Mall și Promenada Mall. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată  din Google Play și din App Store.

După ce au descărcat SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive.

Cookies