ARHIVA B365

Black Friday: GadgetWorld doneaza o parte din vanzari victimelor de la Colectiv

BLACK FRIDAY: Iată comunicatul celor de la GadgetWorld, transmis redacției B365.ro – „Avand in vedere ca, in aceasta perioada, majoritatea magazinelor cu reduceri vand in 24 de ore produse cat pentru 3 luni, am decis sa initiem o campanie de vanzari si donatii pentru diferite cauze si dorim sa incurajam cat mai multe companii sa ne urmeze exemplul. Anul acesta, GadgetWorld reduce preturile si doneaza 3% din vanzari familiilor victimelor din Colectiv, pentru ca suntem romani si pentru ca nu putem sa nu le oferim o farama de speranta celor care au mare nevoie. Sunt tineri, au toata viata inainte, dar au nevoie de noi si de putinul pe care il putem oferi.

Tragedia din clubul Colectiv a marcat existenta intregii tari si chiar si pe cea a unor straini. Cu totii am fost coplesiti de stirile legate de aceasta drama nationala. Am simtit si noi durerea familiilor care si-au pierdut pe cei dragi in acel incendiu sau care acum zac prin spitale, rugandu-se pentru vietile celor raniti. Deoarece ne-am saturat de atata doliu, am decis sa inlocuim negrul din campania de Black Friday cu o alta culoare mai optimista: galbenul. Iar evenimentul l-am rebotezat Sun Friday deoarece dorim sa oferim un strop de lumina, de speranta si de bucurie celor aflati intr-un moment dificil. Am ales soarele pentru ca este elementul primordial al vietii pe Pamant. Soarele inspira nu doar viata, cat si liniste, armonie, caldura. Soarele ne inspira sa facem si multe lucruri bune. Hai, impreuna, sa aducem lumina si bucurie in sufletele celor dragi, dar mai ales in sufletele celor care au nevoie!

Daca sunteti iubitori de gadgeturi sau aveti nevoie de cadouri, va asteptam pe site-ul GadgetWorld, unde veti gasi produse deosebite, foarte utile si la moda, gata sa va usureze viata, toate la preturi reduse. Sun Friday a inceput pe 17 noiembrie si tine pana in ultima zi a acestei luni, asa ca aveti timp sa va procurati tot ce va doriti, dar si sa ajutati pe cineva aflat in suferinta.

Sursa: http://www.gadgetworld.ro/”

BLACK FRIDAY


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button