Black Friday 2018: carti cu reduceri pana la 80%

de:
15 nov. 2018
0 Afișari
Black Friday 2018: carti cu reduceri pana la 80%

Vezi reducerile la carti de Black Friday: https://www.esteto.ro/black-friday

Cu drag pentru tine, omul indragostit de carte, ti-am pregatit volume din literatura clasica si contemporana – beletristica, biografii, memorii, volume atat in romana, cat si engleza, franceza, germana, italiana, maghiara si spaniola, de la aproape 200 de edituri.

La noi, gasesti creatiile marilor clasici, precum I. L. Caragiale, I. Slavici, I. Creanga, L. Tolstoi, A. Dumas sau F. M. Dostoievski, unul dintre cei mai importanti si mai influenti scriitori ai lumii, autorul capodoperelor „Crima si pedeapsa”, „Fratii Karamazov”, „Idiotul” sau „Demonii”, carti traduse in toate limbile, cu numeroase adaptari teatrale si ecranizari celebre.


Indiferent de genul de literatura cu care obisnuiesti sa-ti petreci serile mohorate sau noptile tarzii de toamna – carti de aventura, horror, romane de dragoste sau politiste, thrillere, memorii, jurnale, carti SF sau fantasy, orice ai alege din lista care poate continua cu inca foarte multe exemple, locul in care le gasesti pe toate, indiscutabil, este Libraria Esteto!

 

Este si locul in care gasesti sute de carti pentru copii, cu basme, legende, fabule, poezii si cele mai indragite si frumoase povesti, cum ar fi creatiile Fratilor GRIMM: „Cenusareasa”, „Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici” sau „Scufita Rosie”, volume de care copilul tau cu siguranta se va bucura. Totodata, ti-am pregatit reduceri de pana la 74% si la cartile educative sau auxiliare scolare.

 

O alegere la fel de mare ai si cand vine vorba despre literatura pentru mamici – carti despre sarcina, alimentatie, educatie, pline de sfaturi si informatii utile pentru femeile preocupate de o viata sanatoasa si fericita. Iar daca te numeri printre persoanele carora le place mai mult sa asculte, decat sa citeasca, poti opta pentru cartile audio, ale caror preturi pornesc chiar si de la doar 5 lei.

 

De BLACK FRIDAY 2018, te asteptam cu drag in Libraria Esteto, locul in care, odata ce ai intrat, nu vei mai dori sa pleci de aici sau, cel putin, cu siguranta vei mai reveni.

 

Cookies