ARHIVA B365

BLACK FRIDAY 2015: Sfaturi pentru cumpărători

BLACK FRIDAY 2015 Pentru a prinde cele mai bune promoții trebuie să te miști repede pe siteul eMAG. De aceea, îți recomandăm să îți pui, în zilele dinainte de Black Friday, produsele dorite în Wishlist-uri (liste de dorințe). Când te vei loga de Black Friday pe eMAG, poți păstra în wishlist produsele ale căror prețuri îți convin și poți elimina rapid ofertele pe care nu le consideri atractive.

BLACK FRIDAY 2015 Pune-ți ceasul să sune! Vestea proastă pentru cei care stau noaptea până târziu la calculator este că eMAG nu obișnuiește să înceapă Black Friday la ora 00. Din experiența anilor trecuți, ne așteptăm ca Black Friday 2015 să înceapă la eMAG în zorii zilei de vineri, 20 noiembrie. Noi credem că va începe undeva în jurul orei 7 dimineața, însă ar fi bine să verifici siteul încă de la 6.

BLACK FRIDAY 2015 În 2014, eMAG a vândut 500.000 de produse de Black Friday. În primele patru minute de la publicarea ofertelor pe site, clienții au cumpărat câte 100 de produse pe secundă. De la an la an, eMAG și-a îmbunătățit serverele. Totuși, aglomerația poate cauza mici întârzieri de încărcare a paginii sau chiar erori. Rămâi însă calm. De regulă, toți cei care accesează siteul în prima jumătate de oră de la publicare ofertelor, prind și reducerile record. De Black Friday 2015, eMAG se așteaptă să vândă 650.000 de produse.

BLACK FRIDAY 2015 

Sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button