BLACK FRIDAY 2015 la CASA RUSU: Produse fără TVA şi reduceri de până la 50%

de:
19 nov. 2015
18 Afișari
BLACK FRIDAY 2015 la CASA RUSU: Produse fără TVA şi reduceri de până la 50%

BLACK FRIDAY 2015 la CASA RUSU:

În perioada 23 – 30 noiembrie, Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă desfășurarea unei campanii de Black Friday ce va oferi clienţilor reduceri semnificative și eliminarea TVA-ului pentru întreaga gamă de produse, informează compania.

Astfel, timp de o săptămână, vizitatorii tuturor magazinelor Casa Rusu, dar şi clienţii magazinului online, se vor putea bucura de tăierea TVA-ului pentru sute de produse din ofertă. Printre acestea se numără atât ansamblurile de mobilier pentru dormitoare, bucătării, camere de tineret sau living-uri, precum și mic mobilier, tapițerii și decorațiunile interioare din gama Cassima.

BLACK FRIDAY 2015 la CASA RUSU:

Potrivit companiei, numărul de produse pregătit special pentru această ocazie depășește 20.000 de bucăți, în toate cele 28 de magazine din reţea și magazinul online. De asemenea, compania susține că, prin aceste acțiuni, vânzările vor spori cu minim 300% comparativ cu o săptămână normală din an.

„Având în vedere experiența noastră și cunoscând preferințele clienților Casa Rusu, anul acesta ne așteptăm mobilierul tapiţat și mobilierul pentru living să atragă cel mai mult interesul acestora și să înregistreze cea mai mare parte din vânzări”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

De asemenea, tot în această perioadă, compania pune la dispoziția clienților și o serie de produse speciale de mobilier și decorațiuni cărora li se vor aplica reduceri de 40% şi 50%. Din această categorie nu vor lipsi produse precum biblioteci, dulapuri, dormitoare sau decoraţiuni.

BLACK FRIDAY 2015 la CASA RUSU:

În acest fel, dormitorul AIDA, al cărui preț, în mod normal, ajunge la 2.798 lei, va putea fi achiziționat, în perioada de referință, la doar 1.399 lei. De asemenea, modelul de bibliotecă ETNA va fi redus de la 3.200 lei la 1.920 lei. Şi vasele ceramice vor fi reduse cu 50%, având preţuri cuprinse între 35 si 59 de lei.

„Știm cât de importantă este alegerea mobilierului şi a decoraţiunilor și, din acest motiv, am decis ca Black Friday la Casa Rusu să se întindă pe o perioadă de o săptămână, astfel încât clienții noștri să poată face cea mai bună alegere, bazată pe criterii relevante, fără a fi constrânși de timp”, a completat Cristian Rusu.

Acesta a menționat faptul că promoțiile se vor fi desfășurate în toate cele 28 de magazine fizice, dar și în cadrul magazinului virtual – www.MobilaCasaRusu.ro.

Cookies