BLACK FRIDAY 2014 la HAINE: La Redoute anunţă REDUCERI DE BLACK FRIDAY la haine de iarnă şi cizme

de:
20 nov. 2014
0 Afișari
BLACK FRIDAY 2014 la HAINE: La Redoute anunţă REDUCERI DE BLACK FRIDAY la haine de iarnă şi cizme

BLACK FRIDAY 2014: 

„Noul shop online La Redoute este gândit ca un catalog de modă, stil și lifestyle dedicat femeilor care nu pot petrece foarte mult timp în mall sau în magazine fizice și care preferă să facă achiziții online. Special pentru acestea noul laredoute.ro este îmbunătățit din punct de vedere al experienței de folosire, iar produsele sunt mai ușor de găsit, astfel încât procesul de cumpărare să se desfășoare mult mai ușor”. informează un comunicat de presă remis B365.ro.

BLACK FRIDAY 2014: 

De Black Friday 2014, vineri, 21 noiembrie, reducerile produselor de pe LaRedoute.ro vor ajunge până la 90% și în campanie vor intra toate produsele din magazin. În plus, magazinul oferă 30 de lei reducere pentru prima comandă (de minimum 149lei), transport gratuit (pentru comenzi de minimum 249 lei) și cadou un set de pat pentru fiecare comandă plasată (de minimum 349 lei).

BLACK FRIDAY 2014: 

„Ne așteptăm la un trafic de 10 ori mai mare, față de un weekend normal, și preconizăm cifre de vânzări considerabil mai mari. Credem că cele mai multe vânzări vor veni pe produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, pentru sezonul rece”, a declarat Adelina Oprea, marketing manager La Redoute România.

Despre La Redoute

La Redoute are peste 10 milioane de clienți activi în peste 20 de țări. La Redoute este lider pe piața din Franța în zona de fashion și casă și decorațiuni și este simbolul modei în Franța de peste 100 de ani, încă din 1873. În 1926, apare primul catalog, avea 16 pagini și 40 de produse, iar în 1990 La Redoute lansează conceptul „Les Années Couture” care aduce colaborări în fiecare sezon cu câte un mare creator de modă. Alături de La Redoute au fost alături Jean-Paul Gaultier, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld și Issey Miyake. La Redoute a intrat pe piața din România din noiembrie 2008 și de atunci le încujează pe femei să fie originale și să facă din modă cea mai bună cale de a se exprima.

 

Cookies