BAZAR

BLACK FRIDAY 2014. Black Friday la FlorideLux cu reduceri de până 50%

BLACK FRIDAY 2014. REDUCERI FLORI. Potrivit reprezentanților FlorideLux.ro, ofertele pregătite de companie cu ocazia Black Friday vor fi disponibile exclusiv online, pe homepage-ul FlorideLux.ro , pe 28 noiembrie 2014, începand cu 6 AM, pentru peste 60 de produse, cu prețuri reduse între 30% și 50%, informează Mediafax.

BLACK FRIDAY 2014. REDUCERI FLORI. Astfel, iubitorii de flori care vor să profite de Vinerea Neagră organizată de FlorideLux, vor avea la dispoziție 24 de buchete și aranjamente florale realizate din cele mai îndrăgite flori de către români, precum trandafiri, orhidee și crizanteme, reduse cu 50%, 12 produse dedicate sărbătorii de Sfântul Nicolae și Crăciun, precum coronițe sau cadouri, reduse cu 30%, și 12 tipuri de brazi de Crăciun, fie tăiați, în ghiveci sau artificiali, reduși tot cu 30%.

Reprezentanții FlorideLux anunță că toate produsele dedicate Black Friday trebuie comandate și achitate în aceeași zi – 28 noiembrie, urmând să fie livrate gratuit oriunde în România, până de Crăciun.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button