ARHIVA B365

BLACK FRIDAY 2013: QuickMobile anunţă reduceri de până la 99% pe 29 noiembrie, de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2013: QuickMobile anunţă că a vândut peste 12.000 de produse, în urma reducerilor pregâtite atât pe platforma online, cât și în cele 34 de showroom-uri din toată țara.

BLACK FRIDAY 2013: „Anul acesta am observat un interes tot mai crescut al clienților pentru zona de accesorii pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri. Dincolo de aspectul atractiv și unic pe care acestea îl conferă gadget-urilor, românii au înțeles cât de utilă poate fi o husă sau o folie de protecție de calitate. Cel mai bine s-au vândut produsele marca Celly și Cellularline, care acoperă o paletă mai largă de nevoi – de la huse și folii de protecție până la adaptoare și cabluri de date. Pentru 29 noiembrie am pregătit surprize și mai mari pentru utilizatorii noștri, cu reduceri substanțiale.”, declară Tudor Țiboc, CEO QuickMobile.

BLACK FRIDAY 2013: Pe 29 noiembrie, începând cu ora 09.00, QuickMobile a pregătit o nouă campanie Black Friday, cu reduceri și mai mari pentru telefoane mobile, tablete și accesorii, de până la 99%. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button