ARHIVA B365

BLACK FRIDAY 2013. Tranzacții online de peste 40 milioane euro, prognozate de experți

„Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu marii retaileri am optimizat platforma de procesare a platilor online pentru a raspunde atat volumului mare de procesare estimat pentru primele ore ale diminetii dar, mai ales, strategiei comerciale ale fiecaruia dintre ei”, a declarat directorul general al PayU Romania, Daniel Nicolescu, potrivit Mediafax. 

Potrivit acestuia, magazinele online de IT si electrocasnice vor inregistra cele mai multe comenzi si cresteri de pana la 300%, insa evolutii semnificative, de peste 40%, sunt asteptate si pe segmentele fashion, jucarii sau carti. Deoarece produsele ce vor fi achizitionate vor fi peste valoarea medie uzuala, compania se asteapta si la cresterea numarului de tranzactii efectuate cu cardurile cu rate.

In plus, pentru data de 22 noiembrie, compania a dublat numarul oamenilor din departamentele de antifrauda si suport cumparatori, avand in vedere ca plata online este modalitatea cea mai simpla prin care utilizatorii pot fi siguri ca prind ofertele, evitand in acelasi timp aglomeratia si timpul mare de facturare si acordare a garantiei.

PayU este furnizor de solutii comert electronic (eCommerce) integrate, detinut de Naspers, un grup multinational, cu operatiuni in 131 de tari. In Romania, PayU este lider pe piata de plati online, cu peste 2,8 milioane de tranzactii procesate in 2012, in valoare de 176,4 milioane de euro si o cota de 80% din volumul total al Romcard.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button