Black Friday 2012: Reduceri de până la 50% la EuroGsm

de:
21 nov. 2012
0 Afișari
Black Friday 2012: Reduceri de până la 50% la EuroGsm

Printre accesoriile care vor avea preţuri promoţionale, cu ocazia campaniei de reduceri BLACK FRIDAY, la EuroGsm se numără căştile bluetooth, capacele de protecţie pentru smartphone-uri, încărcătoarele, tocurile și husele, suporturile pentru maşină sau genţile de laptop.

Reducerile de preţ pentru gama de accesorii se ridică până la 50 %, iar cel mai ieftin produs comercializat de companie în cadrul evenimentului BLACK FRIDAY costă 7,9 lei.

Este pentru prima dată când organizăm acest eveniment de shopping şi ne-am concentrat în special pe segmentul de accesorii, care înregistrează cel mai mare număr de unităţi vândute la nivelul produselor comercializate în reţeaua EuroGsm. Ofertele promoţionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, începând cu data de 23 noiembrie„, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În plus faţă de gama completă de accesorii pentru telefoane şi laptop-uri, EuroGsm va scoate la ofertă şi o serie întreagă de smartphone-uri şi tablete, cu reduceri de preţ de până la 20%, printre acestea numărându-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 şi tableta Allview Alldro Speed i.

Apreciez un interes ridicat în special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vânzărilor încă de la lansare și care vineri va avea un preț promoțional de 399 de lei„, a adăugat Zoltan Halmai.

Reprezentatul EuroGsm estimează că, de BLACK FRIDAY, retailerul va înregistrează o creştere a vânzărilor cu 50% faţă de o zi normală din această perioadă.

EuroGsm este unul dintre principalii retaileri autohtoni în domeniul telecom şi partener strategic al operatorului de telefonie mobilă Orange România, cu o reţea de magazine extinsă la nivel naţional. În cei 15 ani de existenţă a EuroGsm, reţeaua de magazine de telefoane, servicii şi accesorii telecom s-a extins treptat şi numără în prezent 117 magazine în 79 de oraşe ale ţării.

Conceptul BLACK FRIDAY , preluat de pe piaţa americană, marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, pentru o zi.

Cookies