Black Friday 2012: ce reduceri oferă magazinele la electronice şi electrocasnice

de:
16 nov. 2012
0 Afișari
Black Friday 2012: ce reduceri oferă magazinele la electronice şi electrocasnice

Magazinul online eMAG oferă de Black Fraday 2012, respectiv pe 23 noiembrie, reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnite sau IT. Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineaţa când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%.

Retailerul de electronice şi electrocasnice Altex participă de asemenea la ediţia din 2012 a BLACK FRIDAY. Pe 23 noiembrie vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, a anunţat compania pe site-ul oficial.

Magazinul F64, lider pe piaţa de echipamente foto din România, a anunţat reduceri de până la 50% atât pentru aparatele foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale hish-end. Campania BLACK FRIDAY 2012 la F64 Studio va incepe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, pana duminică, 25 noiembrie, ora 23:59. Reprezentanţii companiei susţin că se aşteaptă la o dublare a vânzărilor.

Retailerul Domo a anunţat că va scoate produse la reducere de BLACK FRIDAY 2012. Mai exact, compania promite în perioada 19-23 noiembrie promoţii în toate magazinele din ţară pentru produse din toată gama disponibilă în prezent.

Tot de Black Friday 2012 se vor putea găsi produse reduse la magazinul online Evomag şi la Photosetup.

Black Friday este denumirea zilei de vineri de după sărbătoarea americană Thanksgiving Day şi ziua în care începe oficial sezonul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. În 2012, ziua marilor reduceri este vineri, 23 noiembrie. În România, unii retaileri s-au inspirat din conceptul american şi oferă reduceri foarte mari de Black Friday.

Sursa: gandul.info

Cookies