BIZIDAY, Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă burse de 60.000 € la EMBA-ul 100% britanic din Cluj

de:
15 sept. 2015
1 Afișari
BIZIDAY, Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă burse de 60.000 € la EMBA-ul 100% britanic din Cluj

BIZIDAY. Au început înscrierile pentru bursele de studii la EMBA University of Hull. Cursurile vor începe în această toamnă. Ȋn valoare totală de 60.000 euro, cele 4 burse sunt acordate de University of Hull (Marea Britanie), SIF Moldova, Electrogrup, Banca Transilvania, Ziarul Financiar şi de Biziday. Pe lângă această campanie, este în plină desfăşurare etapa de înscriere şi de admitere la şcoala de business.

Fiecare bursă, în valoare de 15.000 de euro, acoperă taxele pentru ambii ani de studiu. Ȋnscrierea pentru aceste burse se realizează online, pe site-ul Ziarul Financiar, în perioada 14 – 25 septembrie şi Biziday, în perioada 16 – 29 septembrie.

BIZIDAY. „Cerinţele sunt următoarele: trei ani de experienţă în management, după terminarea facultăţii, diplomă de licenţă, obţinută cu rezultate foarte bune, cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat iar pentru persoanele care aplică prin Ziarul Financiar, cerinţa suplimentară este să aibă abonament pe 12 luni la ediţiile print ale ZF & Business Magazin”, se arată într-un comunicat al UBB Cluj, remis Vocea Transilvaniei.

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie 2015. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman.

BIZIDAY. Din prima generaţie de cursanţi ai EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul şi middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerţ, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc.

BIZIDAYA început BIZIDAY. Unde poţi vedea ÎNREGISTRAREA ONLINE a emisiunii lui Moise Guran

Cookies