„Biziday, over and out”: Câți oameni s-au uitat la ultima ediție a emisiunii

de:
24 iun. 2016
0 Afișari

Moise Guran a încheiat ultima ediție de Biziday cu cifre bune. Ediția de aseară a fost între cele mai urmărite emisiuni Biziday, din acest an, la Digi24, scrie Paginademedia.ro.

Biziday a avut pe intervalul de difuzare (22.00 – 22.50) o medie de 168.000 de telespectatori, la nivelul întregii țări. O proporție covârșitoare dintre aceștia, erau de la orașe. Mai exact: 133.000 de orășeni, media pe minut. Aceasta este una dintre cele mai urmărite ediții, din acest an, cel puțin la orașe.

„Biziday, over and out” au fost cuvintele rostite de Moise Guran în ultima ediție Biziday, pe TV, potrivit sursei citate.

„Doamnelor și domnilor, aici se încheie ultima emisiune Biziday. După 11 ani această emisiune se termină. Eu cred că v-am fost de folos în acești 11 ani și vă rog să nu fiți foarte supărați pe mine”, a spus Guran în discursul de final al emisiunii.

„Cred că într-o perioadă de timp, care poate să dureze câteva luni, sau un an sau doi ani, cred că veți înțelege de ce am luat această decizie. Cred că paradigma de comunicare în societatea noastră se schimbă, iar dumneavoastră, eu și alții, mai tineri sau mai în vârstă, mai vrednici în general vor fi parte din această paradigmă. Vă mulțumesc că v-ați uitat atâția ani la această emisiune”, a mai spus Moise Guran.

Cookies