Biroul Politic Naţional al PNL se întruneşte vineri

de:
23 ian. 2015
0 afișări
Biroul Politic Naţional al PNL se întruneşte vineri

La inceputul anului, presedintele PNL, Alina Gorghiu, declara ca va prezenta in sedinta Biroului Politic National al liberalilor de la Iasi strategia sa in ceea ce priveste reconsolidarea interna a partidului, scrie Agerpres.

„In ceea ce priveste reconsolidarea interna a PNL, o sa le prezint colegilor mei pe 23 ianuarie, la Iasi, si strategia mea ca presedinte al PNL”, spunea Gorghiu.

La aceasta sedinta, liberalii isi vor alege un nou purtator de cuvant, functie pentru care presedintele PNL il recomanda pe deputatul Ionut Stroe, potrivit unor surse politice. Ionut Stroe o inlocuieste in aceasta functie pe Alina Gorghiu, care a fost aleasa presedinte al PNL anul trecut.

El este deputat de Dolj, vicelider al grupului parlamentar al liberalilor din Camera Deputatilor si membru in Comisiile de politica externa si afaceri europene.

Potrivit presedintelui PNL, situatia senatorului Tudor Chiuariu, care este membru autosuspendat al partidului, va fi „reglementata” cu ocazia acestei sedinte.

„Din punctul meu de vedere, la Iasi va fi reglementata aceasta problema punctuala. Nu vreau insa sa vin aici in fata dumneavoastra cu solutia, pentru ca mi se pare firesc si de bun-simt ca discutia sa o facem in interiorul PNL prima data”, a sustinut Gorghiu.

Sedinta BPN va avea loc vineri, la Iasi, la ora 17,00, urmand ca de la ora 19,00 presedintele liberalilor, Alina Gorghiu, si presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, sa sustina o conferinta de presa. Tot vineri se va desfasura si sedinta Biroului Politic National al Tineretului Liberal.

Sambata, liberalii vor participa la manifestarile dedicate implinirii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Cookies