BAZAR

Oprescu deschide biroul permanent al Bucureştiului la Roma

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), Sorin Oprescu va fi însoţit în capitala Italiei de patru directori din PMB.

Evenimentul, care se va desfăşura sub motto-ul „Cultura Uneşte”, se află la prima ediţie şi va fi promovat în fiecare an, oficialităţile subliniind că doresc să transmită românilor din Italia că nu sunt singuri. Spectacolul „Români – Rumeni” va avea loc în Piazza di Campidogliosi va fi ulterior difuzat pe postul italian Rai 1, pe data de 16 iunie.

De asemenea, vizita edilului şef la Roma va prilejui şi o întâlnire cu reprezentanţii celei mai mari confederaţii a industriaşilor din Italia – Confindustria cărora Oprescu le va prezenta unele proiecte ale Bucurestiului, cu acelaşi prilej fiind prevăzută şi o întâlnire cu prefectul Romei, Giuseppe Pecoraro.

Tot cu această ocazie, Oprescu are programată o serie de discuţii cu reprezentanţii ONG-ului Comunităţii Sant’ Egidio cu privire la dezvoltarea unor proiecte sociale care să-i ajute pe românii care locuiesc în Roma.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button