Biroul Electoral Sector 2 a aprobat renumărarea voturilor din secțiile 195 și 265. Radu Mihaiu: „O fracție infimă din cele care ridică semne mari de întrebare”

16 iun. 2024
674 afișări
Biroul Electoral Sector 2 a aprobat renumărarea voturilor din secțiile 195 și 265. Radu Mihaiu: „O fracție infimă din cele care ridică semne mari de întrebare”
Biroul Electoral Sector 2 a aprobat renumărarea voturilor din secțiile 195 și 265. Radu Mihaiu: „O fracție infimă din cele care ridică semne mari de întrebare” | Sursa foto: Radu Mihaiu - Facebook

Biroul Electoral Sector 2 a aprobat renumărarea voturilor din două secții, anunță Radu Mihaiu. Cu toate acestea, edilul spune că este „o fracție infimă din cele care ridică semne mari de întrebare”.

Voturile din secțiile 195 și 265 vor fi renumărate

Radu Mihaiu transmite, pe pagina de Facebook, că BES 2 a aprobat renumărarea voturilor din secțiile 195 și 265, însă consideră că este prea puțin în comparație cu numărul mare de secții care „ridică semne mari de întrebare”.

Edilul acuză membrii BES că nu au verificat secțiile unde, susține acesta, s-au falsificat procesele verbale.

La o săptămână de la vot, BES recunoaște că sunt probleme grave (în parte). Doar 2 din 36 secții vor fi deschise.

Au aprobat renumărarea a două secții: 195 și 265; o fracție infimă din cele care ridică semne mari de întrebare. Grosul l-au respins.

Nu au adresat deloc problema voturilor în plus.

Nu au verificat secțiile unde PV-urile sunt falsificate.

Nu vor să deschidă secțiile unde au existat buletine preștampilate motivând că “știu ei că astfel de buletine nu au ajuns în urnă”.

Radu Mihaiu spune că există 8 plângeri penale după alegerile din Sectorul 2 și va continua să adune dovezi prin care să demonstreze mușamalizarea fraudei electorale.

Vom verifica aceste două secții. Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiția va avea nevoie.

Există cel puțin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să mușamalizeze frauda, mereu va exista justiția care va putea să facă lumină pe duminica orbului, versiunea 2024.

BEC a respins cererea ADU de anulare a alegerilor din Sectorul 1

Biroul Electoral Central (BEC) a respins, sâmbătă, 15 iunie, cererea de anulare a alegerilor în Circumscripția Electorală Sector 1, formulată de Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei.

Potrivit unui comunicat transmis de BEC, în ședința ce a avut loc de sâmbătă au fost date mai multe hotărâri și decizii de respingere în ceea ce privește renumărarea de voturi sau anularea alegerilor în diferite circumscripții din țară, scrie Agerpres.

Printre acestea s-a aflat și cererea Alianței Dreapta Unită care solicita anularea alegerilor în Circumscripția Electorală Sectorul 1 – Municipiul București.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies