“Bine c-a pliat oglinda!”🤦🏼Un șofer de Rover vânjos a parcat mașina în calea tramvaiului 11, pe strada Dr. Felix

14 mart. 2024
2052 Afișari
“Bine c-a pliat oglinda!”🤦🏼Un șofer de Rover vânjos a parcat mașina în calea tramvaiului 11, pe strada Dr. Felix
“Bine c-a pliat oglinda!”🤦🏼Un șofer de Rover vânjos a parcat mașina în calea tramvaiului 11, pe strada Dr. Felix | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Aproape că o promisiune: în ziua în care în orașul nostru București nu se va mai semnala & reclama NICIO mașină parcată în calea unui tramvai, vom organiza o petrecere pe un stadion de dimensiune medie spre mare.

Cum se execută corect manevra „parcare în calea unui tramvai”

Manevra de „parcarea în calea unui tramvai” e execută în două feluri:

  1. Lași mașina curat, cinstit, direct pe șine, ca să nu dai speranțe deșarte vreunui vatman care, din depărtare, ar putea trăi cu senzația că poate trece de tine;
  2. Lași mașina în drum cu ușoară perfidie, nu direct pe șine, dar suficient de aproape de calea de rulare încât tramvaiul nu trece decât dacă vatmanul e nervos și fie s-a săturat de șoferi ca tine, fie are o zi mai proastă și trece prin portierele (sau ce s-o mai nimeri) tale ca prin brânză.

Situația prezentă, pozată și semnalată în traficul din oraș de un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov pe strada Dr. Felix, este din a doua categorie, cea un picuț mai satanică. 😈. Adică e lăsată în așa fel încât să încurce la marele fix circulația tramvaielor.

Ca de obicei, multe din reacțiile la aceste frânturi enervante din viața de zi cu zi prin traficul din București pot fi, cu ușurință, elemente de stand-up comedy de calitate.

Un bucureștean se miră:

Totuși, nu este BMW 😆😆. Deci, deci pot și alții!!

Altcineva vine cu o remarcă… remarcabilă:

Cred ca e o adevărată epidemie în rândul posesorilor de autoturisme de top.

Și, de departe, preferatul:

Bine că a pliat oglinda…

Poate vrei să citești și:

 

Cookies