BAZAR

Billy Ocean va concerta, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Din playlistul show-ului nu vor lipsi „Carribean Queen”, „When the going gets tough”, „Suddenly”, „Love is forever” şi „Get out of my dreams”, melodii de succes ale artistului, care l-au clasat în timp pe primele poziţii ale topurilor pop din întreaga lume.

Preţul biletelor variază în funcţie de categoria de loc: VIP – 340 de lei, categoria I – 290 de lei, categoria II – 240 de lei, categoria III – 200 de lei şi categoria IV – 180 de lei. Biletele pentru concertul susţinut de Billy Ocean la Bucureşti au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr. 24, de la Sala Palatului şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Albumele lui Billy Ocean au înregistrat vânzări de peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul timpului, Billy Ocean a primit numeroase discuri de aur şi platină. Titlul piesei „Caribbean Queen”, de pe albumul „Suddenly”, cu care începe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Aşa se face că este cunoscută şi ca „African Queen” şi „European Queen”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button