Bilețelul cu care o bucureșteancă ba a înfiorat, ba a amuzat cartierul. „Dacă-mi mai atingi motocicleta, îți aprind lumânări întoarse.” Plus o chestie creepy cu baie în smoală

08 iun. 2023
5728 afișări
Bilețelul cu care o bucureșteancă ba a înfiorat, ba a amuzat cartierul.
Bilețelul cu care o bucureșteancă ba a înfiorat, ba a amuzat cartierul. "Dacă-mi mai atingi motocicleta, îți aprind lumânări întoarse." Plus o chestie creepy cu baie în smoală. Sursa foto: Facebook/ Robert Adrian

O șoferiță din Sectorul 3 a lăsat un bilet amenințător pentru vecinul care îi tot atinge motocicleta. Femeia l-a blestemat atât pe vecin, cât și pe familia acestuia.

„Aveți grijă cu motocicleta vecinei, consecințele sunt foarte grave!”

Un bărbat din Sectorul 3 a postat pe pagina de Facebook „Râzi de te c#c! pe tine” un avertisment pentru cei care vor să se mute în zonă. Acesta a spus că are o vecină care ține foarte mult la motocicleta ei. Atât de mult, încât a lăsat un bilet plin de blesteme pentru cei care se gândesc să o atingă.

Bărbatul a postat o imagine cu biletul pe Facebook, cu scopul de a le transmite bucureștenilor că nu este de glumă cu femeia.

Bilețelul începe frumos, cu motivul pentru care șoferița a parcat în fața scării. Două rânduri mai jos, încep blestemele. L-a blestemat întâi pe cel care i-a atins motocicleta, după care pe rudele sale și tot așa.

Mesajul transmis de femeie are o pagină. Ce e de apreciat este faptul că, la sfârșitul biletului, i-a urat sănătate celui care i-a atins motocicleta, după ce l-a blestemat cât a cuprins.

Biletul vecinei din Sectorul 3
Biletul vecinei din Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Robert Adrian

Nu se știe dacă femeia a vorbit serios sau a glumit, dar e mai bine să nu aflăm!

Postarea bărbatului a strâns sute de aprecieri din partea internauților care au stat să citească toate blestemele femeii.

Aceștia au ironizat situația și au adăugat câteva comentarii de-a dreptul comice.

Câteva dintre acestea

  • „Am făcut print screen foii cu blesteme, nu se știe când o să am nevoie.” – C. C.
  • „Cred că e vrăjitoare profesionistă contemporană, iar în loc de mătură are motor…” – V. H.
  • „Ce e cu adevărat infricoșător e că scrie corect gramatical!” – M. R.
  • „E de apreciat că a zis sănătate.” – A. B.
  • „E bună de luat de nevastă…Cine are numărul ei de telefon?” – V. M.

 

Cookies