BAZAR

BILETE ANDRE RIEU. Violonistul anunță al 4-lea concert la București. Se vând bilete pentru 11 iunie!

BILETE ANDRE RIEU. Eventim a anunţat vineri dimineaţă că toţi cei aproape 40 de mii de spectatori care şi-au rezervat bilete la cele 3 concerte Andre Rieu, de pe 12, 13, 14 iunie, din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pot intra în posesia biletelor doar dacă realizează plata pînă cel tîrziu luni, ora 20:00, potrivit fanatik.ro.

Cei care au comandat biletele prin curierat, trebuie să trimită dovada plăţii pînă luni, 15 decembrie, în timp ce persoanele care au ales opţiunea de a le ridica personal o pot face doar de la sediul Eventim, din Bucureşti, strada Polonă, pînă la aceeaşi dată.

BILETE ANDRE RIEU. „Termenul rezervărilor biletelor este valabil pînă luni, ora 20:00. Lucrăm inclusiv în weekend, programul fiind între orele 08:00-20:00, datorită numărului uriaş de cereri. Este un record absolut! Din păcate, biletele care nu vor fi ridicate pînă luni, nu vor mai putea fi procurate de persoanele care au făcut rezervările”, au anunţat reprezentanţii Eventim vineri dimineaţă.

BILETE ANDRE RIEU. La sediul eventim din strada Polonă s-au format cozi imense deja, oamenii aşteptînd chiar şi o oră la rînd pentru a intra în posesia tichetelor!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button