Bilete mai scumpe, cu saună și bătaie la pachet în STB. Un șofer de autobuz, acuzat că a lovit un pasager care a cerut aer condiționat pe caniculă | FOTO & VIDEO

09 aug. 2021
234 Afișari
Bilete mai scumpe, cu saună și bătaie la pachet în STB. Un șofer de autobuz, acuzat că a lovit un pasager care a cerut aer condiționat pe caniculă | FOTO & VIDEO
Bilete mai scumpe, cu saună și bătaie la pachet în STB. Un șofer de autobuz, acuzat că a lovit un pasager care a cerut aer condiționat pe caniculă | FOTO & VIDEO. Sursa foto: STB

Incident uluitor într-un autobuz STB. Un călător îl acuză pe șoferul unui autobuz de pe linia 226 că l-a bătut deoarece acesta i-a reclamat lipsa aerului condiționat în vehicul. Potrivit imaginilor de pe profilul vătămatului, acesta a ajuns la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilaro-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”.

Eveniment îngrijorător în București. Un călător reclamă faptul că a fost agresat fizic de un șofer al unui autobuz al Societății de Transport București (STB) care călătorea pe linia 226. Potrivit a ceea ce a postat vătămatul pe Facebook, scandalul a izbucnit în momentul în care pasagerul s-a plâns de faptul că șoferul nu oferă aer condiționat deși călătoria costă 3 lei. După ce acesta l-a întrebat pe șofer dacă face acest lucru pentru a pleca acasă cu motorina neconsumată, angajatul STB ar fi devenit agresiv și i-ar fi adresat acestuia înjurături.

Cei doi au fost separați cu greu de iubita călătorului, care a reușit în cele din urmă să oprească scandalul, însă doar după ce pasagerul ar fi primit o lovitură puternică în zona bărbiei, de unde, potrivit pozelor, curgea sânge.

Acest pasager acuză că este a treia oară când e agresat de un șofer STB

După ce conflictul s-a stins, vătămatul a anunțat ce a pățit la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a face investigații. Bărbatul a reclamat faptul că este deja a treia oară când este agresat de un șofer STB. În cele din urmă, acesta a plecat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-și scoate un certificat medico-legal, necesar pentru a face o plângere la poliție.

Momentan, autoritățile continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și ce a dus la apariția conflictului dintre călător și șoferul STB.

FOTO & VIDEO – Scandalul cu șoferul STB și imagini cu lovitura pe care o acuză călătorul

Călătorul care a reclamat faptul că șoferul STB l-a agresat a documentat pe pagina sa de Facebook întregul eveniment, unde a oferit poze cu semnele care i-au rămas pe față în urma altercației, dar și cu angajatul Societății de Transport București despre care spune că l-a agresat. Mai mult, acesta a oferit poze și cu urmele de sânge care i-ar fi rămas pe mână în urma altercației dar și capturi de ecran dintr-un grup unde erau angajați STB. Surprinzător este faptul că toți angajații l-au acuzat pentru faptul că s-a plâns către șoferul STB în loc să formuleze o plângere, dar și pentru că l-a acuzat pe acesta că fură combustibil.

 

 

Cookies