ȘTIRI

Bilete la reduceri pentru grupuri, scoase la vânzare de TAROM

„Cei care doresc să călătorească însoţiţi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri, pot achiziţiona bilete până pe data de 31 ianuarie 2015. Perioada de călătorie este 1-28 februarie 2015 (data ultimului retur). Oferta Tarom pe zborurile interne este dedicată grupurilor formate din minimum 3 şi maximum 5 persoane care călătoresc împreună”, au transmis oficialii companiei, conform Zf.ro.

Preţul variază de la 89 euro de pasager pentru cursele între Bucureşti şi Baia Mare/Satu Mare şi de la 99 euro de pasager pentru curse între Bucureşti şi Cluj/Iaşi/Oradea /Timişoara. Preţurile sunt valabile pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Pentru zborurile internaţionale, Tarom vinde bilete la reduceri pentru grupuri formate din minimum 4 şi maximum 10 persoane care călătoresc împreună. Preţurile încep de la 129 euro de pasager, în funcţie de ruta aleasă.

La acest preţ se găsesc biletele spre Atena, Chişinău, Istanbul, Londra, Moscova, Praga, Roma, Salonic, Viena cu plecare din Bucureşti dar şi spre Bologna, Roma şi Torino cu plecare din Iaşi. Pasagerii care vor să călătorească la Amsterdam, Amman, Barcelona, Beirut, Frankfurt, Geneva, Munchen, Stockholm din Bucureşti vor plăti 159 de euro de persoană în timp ce persoanele care optează pentru Madrid şi Paris plătesc 179 de euro. Locurile la aceste preţuri sunt limitate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button