Bilete disponibile pentru RED HOT CHILI PEPPERS la un pret special

de:
30 aug. 2012
1 Afișari
Bilete disponibile pentru RED HOT CHILI PEPPERS  la un pret special

Localizate in tribune, in sectoarele 320 si 380, aceasta suplimentare a venit in urma unor schimbari logistice, care au permis utilizarea unor  locuri pe scaun oprite initial de la vanzare din considerente de productie. Aceste bilete vor putea fi achizitionate astazi, din reteaua magazinelor Diverta, iar maine, in ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Nationale.

Accesul publicului la concertul de maine se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.

AAAK va urca pe scena in jurul orei 18:30, fiind urmata de Grimus, o ora mai tarziu. Red Hot Chili Peppers isi va incepe show-ul putin dupa lasarea intunericului, promitandu-le fanilor doua ore de adrenalina pe ritmurile celor mai cunoscute hit-uri.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. De asemenea, fumatul va fi permis exclusiv in locurile special amenajate, persoanele care nu vor respecta aceasta regula, putand risca invalidarea biletului si escortarea in afara zonei de concert.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·        posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

·        posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

·        posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

De asemenea, este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in ziua evenimentului circulatia urmand a fi inchisa dupa ora 16:00 pe strazile Maior Coravu si Pierre de Coubertin.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, „I’m With You”. Ultimele bilete disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

Cookies