Bilete de la 30 de lei pe rutele Bucureşti-Milano şi Bucureşti-Roma de la Ryanair

de:
01 apr. 2015
0 Afișari
Bilete de la 30 de lei pe rutele Bucureşti-Milano şi Bucureşti-Roma de la Ryanair

Oferta Ryanair este valabilă pentru luna noiembrie, iar biletele sunt disponibile pentru rezervare până joi (2 aprilie), la miezul nopţii, potrivit Ziarul Financiar.

„Ryanair are plăcerea să-şi lanseze programul pentru iarna anului 2015, pentru Bucureşti, inaugurând 3 rute noi către Bologna, Milano şi Roma. Oferind 7 rute pentru iarna 2015, Ryanair va deservi încă 415.000 clienţi la Bucureşti în acest an, atingând un total de 700.000 şi dublându-şi astfel traficul pentru Bucureşti”, au anunţat reprezentanţii companiei.

De regulă, companiile low-cost se promovează cu preţuri mici, însă în final preţul biletului ajunge să fie mai mare din cauza unor costuri adiţionale precum cele pentru bagaj de cală.

Ryanair a venit în aprilie anul trecut pe aero­portul Henri-Coandă (Otopeni) din Bucureşti, iniţial cu zboruri spre Londra şi Dublin, iar în vară va ajunge să opereze curse spre patru destinaţii: Londra, Dublin, Madrid şi Bruxelles. De asemenea, compania a anunţat astăzi că din iarna acestui an va opera zboruri de la Bucureşti spre Bologna, Milano şi Roma.

Ryanair este lider pe piaţa zborurilor low-cost din Europa şi operează în 30 de ţări, pe aproape 190 de aeroporturi. Anul trecut, compania aeriană a intrat pe 19 aeroporturi printre care şi Copenhaga, Hamburg, Santorini sau Stuttgart. În total, Ryanair transportă peste 80 de milioane de pasageni anual şi are 10.000 de angajaţi.

Cookies