ȘTIRI

Posesorii de bilete contrafăcute nu vor avea acces la concertul Scorpions

Legendara trupă Scorpions va concerta la Bucureşti, pe 9 iunie, la Zone Arena. Acest eveniment a stârnit deja interesul celor care comercializează bilete contrafăcute. Organizatorii concertului, Project Events, vor să stârpească orice tentativă de acest gen şi îi sfătuiesc pe fanii Scorpions să cumpere bilete doar de la punctele de vânzare autorizate: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, situat la parter, la intrarea de lângă McDonald’s, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Cei care au achiziţionat deja bilete contrafăcute sunt avertizaţi să nu vină cu astfel de tichete la concert pentur că riscă sa fie acuzaţi de fals şi uz de fals. Pentru a preveni accesul celor care au cumpărat bilete contrafăcute, Project Events va lua toate măsurile de control şi supracontrol, în ziua concertului, inclusiv scanarea seriilor thichetelor la intrare.

Biletele pentru concertul trupei Scorpions costă 190 de lei, pentru Gazon A, 265 lei, la Golden Circle şi 350 de lei la tribunele B, C, D şi E. Tichetele pentru Gazon B şi Tribuna A s-au epuizat.

Concertul de adio face parte din turneul mondial “Get Your Sting And Blackout World Tour”! În deschiderea concertului vor cânta Trooper şi Christian Becker & Avenue. Accesul în Zone Arena se va face începând de la ora 16.00. Trooper va concerta în jurul orei 18.00, iar Christian Becker & Avenue, începând de la ora 19.00. Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00. Spectacolul se va termina la ora 22.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button