Bilet în pomul cu dorințe din București: să fie ReveliOana Zăvoranu și Partidul Care ne Lasă în Pace

10 nov. 2021
832 Afișari
Bilet în pomul cu dorințe din București: să fie ReveliOana Zăvoranu și Partidul Care ne Lasă în Pace
Cum s-au prins că ne-au uitat cu măștile pe față (culise) și delir cu brad de Crăciun foarte vaccinat antiCOVID

Pentru că întotdeauna poate fi mai rău în București, dar și în țară.

O nouă săptămână s-a tăvălit peste sufletele noastre fragile, aducând cu ea o serie de evenimente – unele triste, altele caricaturale.

Nu știu voi, dar eu în fiecare seară când mă așez să citesc știrile în timp ce mă marinez în vin roșu, mă întreb ce tâmpenii s-au mai putut întâmpla peste zi. Părea că în fiecare zi precedentă se trăsese linie. Dar întotdeauna se poate mai rău, așadar, iată lista celor mai semețe știri din ultimele zile.

PNL-ul se semimărită cu PSD-ul

Inițial, părea că acest concubinaj exotic între liberali și PSD este ca atunci când ești copil și părinții îți jură că niciodată n-o să te lase să stai singur cu mătușa aia creepy, care are un neg în vârful nasului și te pipăie dubios pe obraji când mama și tata nu se uită. Apoi nu-ți dă de mâncare toată ziua pentru că ți-a fumat banii de buzunar și se închide în dormitor cu iubiții ei pe care îi cheamă gen Carlos în timp ce tu rozi fața de masă de foame.

Bilet în pomul cu dorințe din București_ să fie ReveliOana Zăvoranu și Partidul Care ne Lasa in Pace
Cea mai semeață știre a săptămânii este, gegreșit, aceasta: PNL-ul se semimărită cu PSD-ul

Însă la câte sandviciuri cu dezastre a făcut PNL-ul anul ăsta – restricții total aiurea, sistemul medical distrus, psihicul românilor la pământ, făcut praf clasa mijlocie și băgat în faliment firme mici – pe scurt, distrus vieți de oameni – pe bune, ce poate să facă PSD-ul mai rău?

Să fure? Perfect!!! Să fure, dar să ne lase în pace.

Fiindcă aici am ajuns. Efectiv i-am vota pe ăia care ar avea slogan ‘promitem că vă lăsăm în pace’. Pentru că, atunci când părinții din exemplul de mai sus te bat de dimineața până seara și în paralel îți spun ’TU NU VEZI CÂTE FACEM NOI PENTRU TINE?’, pare chiar ok să locuiești cu mătușa aia care îți bea banii.

Primarul Bucureștiului n-a avut timp să meargă la analize

De aceea primarul Nicușor Dan este și foarte nevaccinat. Primarul a declarat că nu este antivaccin, fiind un om de știință la bază, însă înainte de a se vaccina, are nevoie să își facă niște analize de sânge ca să vadă bla-bla-ceva. 

Bilet în pomul cu dorințe din București: să fie ReveliOana Zăvoranu și Partidul Care ne Lasă în Pace
Tot săptîmâna asta am aflat și că primarul Nicușor Dan n-a avut timp să se ducă la analize, motiv pentru care a rămas tot nevaccinat

De când a început mandatul lui Nicușor Dan la primărie, pare că acesta are doar probleme de femeie care s-a trezit brusc că trebuie să își crească singură copilul. (Unde ‘copilul’ este Primăria în acest caz, căruia domnul Dan spune că îi dedică tot timpul său, astfel încăt nu mai are timp de bagatele precum vaccinul.) Adică: îi stă părul prost, e nespălat, pare depășit de situație în permanență, pare că nu înțelege de ce i se întâmplă lui toate astea, de ce vrem să fie un exemplu, de ce vrem apă caldă, de ce îl frecăm la ridiche, când el vrea doar să stea liniștit.

We feel you. Serios. Și noi vrem să stăm liniștiți, dar nu ne lasă politicienii.

Oana Zăvoranu este noul consilier de imagine al primarului Piedone

Fosta actriță de telenovele Oana Zăvoranu a anunțat că noul ei șef este primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. La rândul său, acesta a declarat pentru Hotnews. „Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că, acum 30 de ani, când facea o emisiune la TVR, am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului”.

Bilet în pomul cu dorințe din București: să fie ReveliOana Zăvoranu și Partidul Care ne Lasă în Pace
Last, but not least: Oana Zăvoranu este noul consilier de imagine al primarului Piedone

Mare greșeală din partea domnului Piedone. Noi le dăm câteva săptămâni, după care cel mai probabil Oana îl va detrona pe primar datorită personalității ei puternice și pentru că, probabil, este mult mai iubită în Sectorul 5, plus că știe să cânte și să danseze și – să fim sincer – nu vrem să-l vedem pe Piedone făcând asta. O dată instaurată la putere, se va inventa pentru Anul Nou sărbătoarea REVELIOANA ZĂVORANU, când toată lumea din Sectorul 5 se va strânge în jurul Oanei și vor cânta împreună ‘Numai iubirea, doar iubirea’, iar Vanghelionul va părea mic copil pe lângă această festivitate.

Abia așteptăm!

Atât de aici, ne auzim săptămâna viitoare cu noi dezastre.

Nota B365.ro: Și, ca să auzim mai ușor următoarele dezastre (vor veni negreșit), lăsăm mai jos și o listă de lecturi utile în acest sens. Tot Oana

 

Cookies