FIT CITY

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 59 DE MORŢI. A decedat Alexandru Mihai Iancu, de 22 ani

Tânărul de 22 de ani care a decedat în această dimineaţă la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului şi arsuri grave ale căilor respiratorii. 

Încă de la început, medicii au fost rezervaţi privind starea sa de sănătate, tânărul fiind menţinut în viaţă cu ajutorul unui plămân artificial, anunţă Realitatea TV. 

Vineri dimineaţă a fost înregistrat cel de-al 58-lea deces în urma incendiului din Club Colectiv, din data de 30 octombrie. Andreea Ştefan, de 28 de ani, avea arsuri grave pe 30% din suprafaţa corpului şi căile respiratorii afectate. 

Potrivit voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare că au băgat-o din nouă în comă indusă.

Joi, o altă tânără, Ana Albu, cunoscută și ca Elsa, care își sărbătorea ziua de naștere, împreună cu fratele său, la Colectiv, a murit. 

Este vorba de o tânără ce se afla de trei săptămâni în stare gravă. Ea fusese transferată de la spitalul Sf. Ioan la Spitalul de Urgență pentru Chirurgie PLastică și Reparatorie și Arsuri București, anunță Digi 24. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că joi a decedat o pacientă care fusese transferată de la Spitalul „Sfântul Ioan”.

Potrivit unor surse medicale, miercuri a fost transferată de la Spitalul „Sfântul Ioan” la Spitalul de Arşi Ana Albu (37 de ani). Tânăra a fost internată în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul „Sfântul Ioan”, în stare gravă, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

În urma incendiului din clubul Colectiv,în spitalele din România mai sunt internaţi 43 de pacienţi răniţi, dintre care 10 în stare critică sau gravă. De asemenea, peste hotare mai sunt 29 de victime ale incendiului din Colectiv. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button