FIT CITY

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 48 de morţi. Un alt rănit a murit marţi dimineaţă

Tudor Golu, tânărul care a murit marţi dimineaţă, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity, informează Mediafax.ro.

„Repatrierea se va face urgent”, a declarat premierul interimar Sorin Cîmpeanu, marţi.

Liviu Zaharescu, cel care a decedat luni seară, era absolvent al Facultăţii de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let’s Rock România. Liviu Zaharescu avea 25 de ani.

El tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv, scrie romaniatv.net.  

Tot luni, fotojurnalista Teodora Maftei a decedat în Israel. 

După ce Teodora Maftei s-a stins la un spital din Israel, pe pagina de facebook a Ştirilor PRO TV a fost postat un mesaj plin de durere, în memoria celei care le-a fost colegă.

„Sunt momente in care si cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul si nici pasiunea fantastica pentru fotografie. In ultima saptamana, Teo a luptat cu rani imposibile, s-a batut pentru viata ei ca o invingatoare, asa cum o stim. Din pacate insa, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum sa o inteleaga.

Teo a plecat intr-o lume care trebuie sa fie mai buna decat asta. Ramai cu bine, odihneste-te in pace! Sa faci poze multe acolo unde esti, sa ni le arati pe toate cand vom veni si noi!”, se arată în mesaj.

Nouă răniţi în tragedia din localul Colectiv sunt trataţi acum de medicii din Marea Britanie şi Norvegia. Un avion medical al NATO a decolat aproape de miezul nopţii cu pacienţii. Noi transferuri, de data aceasta spre Franţa şi Germania, ar putea avea loc în următoarele zile, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Medicii au anunţat că această săptămână este critică, iar, din păcate, numărul deceselor ar putea creşte. Asta după ce am avut parte de un weekend negru, 13 tineri s-au stins în acest final de săptămână. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button