FIT CITY

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 54 DE MORŢI. A murit Istrate Claudiu Bogdan de 22 ani

UPDATE joi, ora 17.00 Cea de-a 54-a victimă a incendiului din Colectiv a murit joi la Spitalul Bagdasar Arseni. Este vorba de Istrate Claudiu Bogdan, un tânăr de 22 de ani. 

UPDATE joi, ora 8.10: Încă două persoane rănite în incendiul de la Colectiv au murit. Cei doi pacienti aveau arsuri pe 60% din suprafata corpului, fiind insa si intoxicati cu monoxid de carbon si acid cianhidric. In spitalele din Capitala mai sunt internate 16 persoane in stare critica. Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.ro, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

Alexandru Pascu fusese transferat, miercuri, de la Spitalul Floreasca din Capitala la o unitate sanitara din Franta.

Purtatorul de cuvant al Spitalul Floreasca, dr. Bogdan Oprita, a spus ca aeronava cu care este transportat Alexandru Pascu a plecat, miercuri dupa-amiaza, spre Franta.

In urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima, a fost internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut si saptamana trecuta sa il transfere intr-un spital din Germania, insa starea acestuia s-a inrautatit si exista riscul sa apara complicatii in timpul transportului. Miercuri s-a stabilit ca acesta sa fie transferat la un spital din Franta.

TRAGEDIE COLECTIV: 71 de răniţi, în spitale – 17 oameni încă în stare critică şi gravă

Ministerul Sanatatii informeaza ca, miercuri, in spitalele din Capitala mai sunt internate 71 dintre victimele incendiului din Colectiv, din care 17 in stare critica si grava.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat, in 7 noiembrie, intr-un spital din orasul olandez Beverwijk. Dupa incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galut a fost internat in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a facut apel, pe Facebook, la romanii care se afla in Olanda, in masura in care pot, sa o sustina pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se afla alaturi de fiul ei.

Chitaristii trupei Googbye to Gravity, Vlad Telea si Mihai Alexandru, au murit in 30 octombrie, la scurt timp dupa incendiul din clubul Colectiv.

200 de persoane, audiate în DOSARUL COLECTIV

Poliţiştii au audiat cei 200 de supravieţuitori care au putut să dea declaraţii, după incendiul din Club Colectiv de pe data de 30 octombrie 2015.

Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat in 8 noiembrie, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numarul victimelor ajungand, miercuri dimineaţă, la 50.

Supraviețuitorii din Colectiv au ridicat de la poliție obiectele pierdute în club. CE AU DESCOPERIT

Marți și miercuri, cei care au fost pe 30 octombrie în clubul Colectiv, dar au scăpat nevătămați, au venit la poliție să recupereze obiectele personale pierdute în noaptea tragediei.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa sapte au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia.

Dintre cei 36 de raniti, doi au fost transportati marti seara, la o unitate sanitara din Germania, respectiv Loredana Darescu (29 de ani), care era internata la Spitalul de Arsi din Capitala, si Ioana Panculescu (36 de ani), de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

Sursa Hotnews


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button