BAZAR

Bilanţul Poliţiei Locale din Sectorul 4 prezentat primarului Cristian Popescu-Piedone

Concluziile bilanţului au relevat un trend ascendent al activităţii Poliţiei Locale Sector 4, evaluat astfel în baza unor indicatori precum: activitatea de prevenire a producerii faptelor cu caracter antisocial, cât şi numărul sancţiunilor aplicate, al infracţiunilor declinate spre soluţionare Poliţiei Naţionale, al misiunilor de ordine publică şi pază, al acţiunilor de verificare şi control comercial, al disciplinei în construcţii şi protecţiei mediului.

Pentru 2013, printre priorităţile asumate se numără diversificarea şi intensificarea activităţilor preventiv educative, demararea unor campanii de informare, pentru prevenirea producerii faptelor cu caracter antisocial, cât, în special, stimularea apropierii de cetăţean şi consolidarea încrederii reciproce. De asemenea, alte obiective propuse vizează omogenizarea lucrului în echipă, pentru creşterea eficienţei în îndeplinirea misiunilor, instruirea profesională permanentă a poliţiştilor, upgradarea sistemului de comunicaţii şi informatică, refacerea sistemului de comunicaţii radio, demararea unui program de supraveghere video a marilor intersecţii şi a zonelor cu potenţial de infracţionalitate ridicat, introducerea unei aplicaţii de monitorizare GPS a autovehiculelor Poliţiei Locale în teren, cât şi implementarea unei comunicări directe cu Dispeceratul Brigăzii de Poliţie Rutieră, prin intermediul staţiilor de emisie – recepţie.

„Cel mai important pentru mine este să ştiu că locuitorii Sectorului 4 nu se mai tem pentru siguranţa lor atunci când merg pe stradă sau circulă cu mijloacele de transport în comun. De aceea, vreau să mă asigur că fiecare agent al Poliţiei Locale Sector 4 îşi practică cu profesionalism şi simţ al răspunderii meseria, astfel încât să facă faţă eficient cât mai multor situaţii cu care se confruntă în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Respectaţi şi purtaţi cu mândrie uniforma, punând meseria pe primul loc!” a declarat Cristian Popescu – Piedone.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button