FIT CITY

Bilanţ răniţi Spitalul Floreasca: 14 victime din Club Colectiv sunt în stare extrem de gravă

La Spitalul Floreasca se află, luni, 14 dintre victimele incendiului din Club Colectiv, toţi fiind în stare foarte gravă, după cum au precizat oficialii unităţii medicale. 

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte. Cinci dintre pacienţii de la Spitalul Militar sunt încă în stare foarte gravă, dar pot fi recunoscuţi caurmare a faptului că rănile de pe faţă s-au diminuat.

Înregistrare VIDEO din Club Colectiv, cu puţin timp înainte de incendiu: Trupa cânta The Day we Die

„The Day we Die” este prima melodie din concertul pe care trupa GoodBye to Gravity îl susţinea vineri seară în club Colectiv unde, în urma incendiului de proporţii, au murit până acum 30 de persoane.

INCENDIU COLECTIV. Bilanţ răniţi Spitalul Militar: Cinci tineri sunt operaţi în fiecare zi

În urma incendiului de vineri noapte din Club Colectiv, cinci dintre tinerii internaţi la Spitalul Militar Central din Capitală sunt încă în stare critică, fiind operaţi zilnic, după cum a precizat luni dimineaţă medicul Florentina Radu. Unul dintre pacienţi se află în continuare intubat.

Toţi pacienţii sunt şi acum intubaţi, iar starea lor de sănătate NU s-a îmbunătăţit deloc în comparaţie cu momentul transportării lor la spital.

Toţi pacienţii urmează un traseu bine stabilit şi merg către sălile de operaţie începând cu ora 7 dimineaţa, unde li se schimbă pansamentele sau sunt operaţi, după caz. Apoi sunt transportaţi către Computer Tomograf (CT) şi, apoi, sunt din nou duşi la Terapie Intensivă. 

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button