BILANŢ COLECTIV: 60 morţi, 31 răniţi încă internaţi în spitale – 6 în stare critică la Bucureşti

de:
02 dec. 2015
1 Afișari
BILANŢ COLECTIV: 60 morţi, 31 răniţi încă internaţi în spitale - 6 în stare critică la Bucureşti

Potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății, 30 de pacienți răniţi şi ei în Club Colectiv se află în unități medicale din străinătate.

În urma incendiului de la clubul Colectiv au murit 60 de persoane.

Patronii Clubului Colectiv, în faţa instanţei miercuri

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv, în care în urma incendiului din 30 octombrie şi-au pierdut viaţa 60 de persoane, alte aproape 200 fiind rănite, urmează să ajungă miercuri în faţa instanţei, la Tribunalul Bucureşti.

Familia unei victime din Colectiv vrea transformarea clubului în memorial

Sora lui Cătălin Alexandru Simion, una din cele 60 de victime ale incendiului din Colectiv, a transmis o scrisoare emoţionantă la o lună de la tragedie, în care cere ca clubul în care şi-au pierdit viaţa tinerii să fie transformat în memorial. Pentru aceasta, ea cere ajutorul tuturor celor care pot contribui în acest sens.

Ce mesaj a transmis soţia unuia din şefii suspendaţi de la ISU Bucureşti, după tragedia din Colectiv

Soţia unuia dintre cei trei şefi ai ISU Bucureşti, respectiv Daniela – nevasta prim adjunctului Orlando Şchiopu, a transmis un mesaj în care susţine că este mândră de soţul său din mai multe motive, chiar dacă acesta a fost suspendat din funcţie alături de ceilalţi dou şefi ai ISU Bucureşti după ce s-a aflat că instituţia pe care o conduc ştia de existenţa Clubului Colectiv din Capitală unde a izbucnit un incendiu în urma căruia 60 de oameni au murit, alte aproape 200 fiind rănite.

Cookies