ARHIVA B365

Bilanțul CODULUI GALBEN de viscol, la București – 20 de copaci și 4 stâlpi căzuți

ISU a avut azi-noapte 50 de interventii, din care:

20 copaci au fost cazuti pe autoturisme sau carosabil
16 intervenții au avut loc pentru indepartare elemente de constructie desprinse de la case si blocuri
10 conductoare electrice u fost rupte, la nivelul carosabilului
4 stalpi de electricitate au fost rupti
Peste 15 autoturisme au fost avariate

În sectorul 4, șase copaci au fost doborâți de viscol FOTO. În sectorul 6 al Capitalei, bucăţi din tencuiala unui bloc au căzut, potrivit România TV.

În perioada 6 februarie, ora 16 – 7 februarie, ora 14 sunt aşteptate ninsori viscolite în partea de sud a ţării.

Bucureștiul și Ilfovul sunt incluse în zona vizată de CODUL GALBEN. 

În a doua parte a zilei de vineri, 6 februarie, şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Munţilor Banatului şi cea mai mare parte a Olteniei, Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Apoi, până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 februarie, ninsorile se vor extinde şi în Muntenia şi Dobrogea şi va continua să ningă, în general slab, până în orele după-amiezii.

Cantităţile de precipitaţii vor fi pe arii restrânse mai însemnate, cu precădere în Oltenia şi la munte şi se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Vântul va avea intensificări temporare, viscolind şi spulberând ninsoarea, în regiunile sudice, dar şi la munte, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar în sudul Banatului vor depăşi 80 km/h. În cursul zilei de sâmbătă, 7 februarie, vântul va diminua treptat în intensitate.

Vântul se va intensifica în regiunile sudice încă din dimineaţa zilei de vineri, 6 februarie. Ninsori, în general slabe cantitativ, vor fi local şi în restul teritoriului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button