BAZAR

Bike Fest 2012 – cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani

Bike Fest 2012 a continuat cu competitii, prezentari, dezbateri, concerte, proiectii de film, expozitie de biciclete noi si targ de biciclete second hand precum si cu ateliere de creatie si competitii pe doua roti pentru cei mici.

 

«Au fost doua zile minunate! Competitiile si activitatile din cadrul Bike Fest au strans o multime de oameni in parc, marea majoritate dintre ei pe biciclete. Cred ca nimeni nu se mai indoieste ca numarul biciclistilor este in crestere. Am dovedit o data in plus ca bicilistii urbani exista, ca trebuie sa fim recunoscuti, ca avem si noi drepturi. Si poate in primul si cel mai important rand – dreptul de a imparti carosabilul cu soferii. Le multumim sponsorilor, partenerilor si tuturor biciclistilor care ne-au fost alaturi la Bike Fest. Speram sa ii avem alaturi si la editia de anul viitor! », a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

 „Ne-am bucurat sa fim parte in acest important eveniment sportiv, atat ca sponsor, cat si in calitate de participanti. Evenimentul a atras foarte multi biciclisti si a demonstrat ca exista interes pentru astfel de actiuni. Suntem mandri si entuziasmati de rezultatele acestui proiect, credem ca Bike Fest va deveni un eveniment asteptat, cu traditie, pentru toti biciclistii”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

Duminica, aproximativ 2000 de persoane au participat la activitatile sportive aduse in parc de World Class Romania.

Peste 300 de bicicliste cochete au participat la turul Skirt Bike pe traseul : Parcul Izvor – Splaiul Independentei – Parcul Politehnica – Splaiul Independentei – Parcul Izvor.

Bike Fest 2012 a oferit si premii substantiale participantiilor si vizitatorilor. Castigatorii Petathlonului si premiile oferitea cestora sunt :

Pentru fete :
Stan Alice –Locul I – o bicicleta CHIXIE oferita de GIANT si un voucher World Class Romania
Galupa Alexandra–Locul II –o bicicleta GAZELLE Madelief de la Bicicolp si un voucher World Class Romania
Bogdan Alexandra Doina–Locul III –o bicicleta CROSS GRAVITA oferita de Veloteca si un voucher World Class Romania
Irimia Raluca Georgiana – Mentiune – o bicicleta VOGUE Deluxe de la Cityclete
Dinita Anca Ecaterina–Mentiune–casca si manusi de la Bike Nature

Pentru baieti :

Mihailescu Dragos – Locul I –bicicleta RAM HT One.1 oferita de D&K Bike Freeriders Shop si un  voucher World Class Romania;

Andrei Horatiu – Locul II – bicicleta PEGAS STRADA 1 Single Speedoferita de AtelierelePegassi un voucherWorld Class Romania;
CretuIoan – Locul III – bicicleta FELT Q500 oferita de Moș Ion Roată  si un voucher World Class Romania;
Spac Andrei – Mentiune – bicicleta ELECTRA AMSTERDAM ORIGINAL,oferita de Sauca&co;
Haratau Emil Razvan – Mentiune – bicicleta ROCK MACHINE – MANHATTAN 50  – oferitaBikeXpert

 

***

Green Revolution este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde.

Prin proiectele sale, Green Revolution promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat, protejarea si extinderea spatiilor verzi din interiorul si din exteriorul oraselor si stilul de viata sanatos&eco.

www.greenrevolution.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button