Bijuterii, două ceasuri și un seif, furate de doi bărbați dintr-o casă din Sectorul 5. Au sperat că o să scape, însă au ajuns în arest preventiv 30 de zile

28 iun. 2024
291 afișări
Bijuterii, două ceasuri și un seif, furate de doi bărbați dintr-o casă din Sectorul 5. Au sperat că o să scape, însă au ajuns în arest preventiv 30 de zile
Bijuterii, două ceasuri și un seif, furate de doi bărbați dintr-o casă din Sectorul 5. Au sperat că o să scape, însă au ajuns în arest preventiv 30 de zile Sursa foto: Libertatea

Doi bărbați din Capitală, de 49 și 55 de ani, au fost arestați preventiv după ce ar fi spart o locuință din Sectorul 5 de unde au furat bunuri de circa 10.000 de euro, și anume două ceasuri, mai multe bijuterii și un seif metalic. Polițiștii au realizat percheziții domiciliare la adresele suspecților, i-au adus la audieri, în cele din urmă fiind arestați pentru 30 de zile.

Doi presupuși hoți din București au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile de Poliția Capitalei, după ce ar fi intrat în casa unui bărbat din Sectorul 5 și i-au furat mai multe bunuri, în valoare totală de circa 10.000 de euro.

Doi bărbați din București au fost arestați după ce ar fi furat bunuri de 10.000 euro dintr-o casă din Sectorul 5

Mai exact, conform Poliției Capitalei, hoții ar fi furat bijuterii, ceasuri și un seif metalic, asta după ce au intrat în casa bărbatului de 31 de ani forțând ușa de acces.

„În fapt, la data de 7 mai 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că din locuinţa pe care o deţine i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, prin forţarea uşii de acces.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, respectiv 55 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 3 mai 2024, prin forţarea uşii de acces în locuinţă, bănuiţii, având feţele parţial acoperite, ar fi pătruns în interiorul unei locuinţe de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, două ceasuri şi un seif metalic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 10.000 de euro”, conform comunicatului Poliției Capitalei

Cei doi sunt acuzați de furt calificat și complicitate la furt calificat

Mandatele de aducere și de percheziție a suspecților de 49, respectiv 55 de ani, au fost puse în aplicare de agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 5. Potrivit dosarului penal, infracțiunile săvârșite sunt de furt calificat și complicitate la furt calificat. După ce au fost duși la audieri, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi arestați preventiv timp de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI

Cookies