„Bijuteria” care face furori pe străzile Bucureştiului. GALERIE FOTO

de:
27 apr. 2012
0 Afișari

Vedeta celei de-a XV – a ediţie a Târgului Anticarilor, un autovehicul marca Ford care împlineşte anul acesta venerabila vârstă de 100 de ani. Autoturismul este punctul de atracţie al vizitatorilor de toate vârstele care nu contenesc să se fotografieze alături de „doamna” şoselelor.

Restaurat în totalitate şi în stare perfectă de funcţionare, Ford-ul Speedster din 1912 atrage ca un magnet privirile bucureştenilor dornici să viziteze celebrele exponate ale anticarilor renumiţi care îşi expun, zilele acestea, “bijuteriile” la Târgul Anticarilor organizat de Primăria Sectorului 2 în parcul Obor.

Pe lângă vedetele târgului, sunt prezentate o serie de maşini de epocă, în stare excelentă de funcţionare şi gata să se avânte la drum, chiar şi la mai bine de 60 – 70 de ani de la fabricaţie. Parada autovehiculele de epocă va avea loc, sâmbătă, 28 aprilie, la ora 11.30 în faţa Centrului Administrativ al Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13.

Anticarii români şi-au dat întâlnire în faţa şi în incinta Primăriei Sectorului 2 pentru a dovedi că obiectele de valoare şi de calitate îşi dovedesc mereu inegalabila atractivitate.

În cele trei zile ale Târgului, iubitorii de antichităţi, pot vizita cele aproximativ 100 de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2.

Cumpărători sau doar iubitori de frumos au şansa redescoperirii unei lumi speciale, plină de parfum aparte, în refrenele muzicii de altă dată, cântată cu multă pasiune de celebrii: Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase.

Cu toţii au ocazia să negocieze achiziţionarea diverselor obiecte de artă, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, bijuterii şi alte numeroase alte mărunţişuri fermecătoare.

Cookies