Big Brother în şcolile din Sectorul 6

de:
26 mai 2011
0 Afișari
Big Brother în şcolile din Sectorul 6

După cum susţin reprezentanţii administraţiei locale, sistemul de supraveghere are rolul de a preveni accesul în incinta unităţilor de învăţământ a persoanelor neautorizate, consumul de alcool şi alte stupefiante în incinta unităţilor de învăţământ, folosirea armelor albe sau de foc şi asigurarea unui climat civic corespunzător.

De asemenea, camerele video ar putea constitui probe pentru Poliţia Locală în cazul în care sunt semnalate incidente în şcoli.

„Siguranţa copiilor din grădiniţe, precum şi a elevilor din şcolile şi liceele din Sectorul 6, primează. Am dispus implementarea acestui proiect pentru ca unităţile de învăţământ să devină locuri mai sigure, unde elevii să fie feriţi de pericolele existente. Sistemul de supraveghere îşi propune să monitorizeze, 24/24h, perimetrul instituţiilor de învăţământ pentru a preveni şi combate fenomenele infracţionale”, a declarat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş.

Conform sursei citate, camerele video funcţionează în toate cele 63 de şcoli, grădiniţe şi licee de pe raza Sectorului 6.

Cookies